Çözüldü Amazon'da hâlâ değişim var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Arkadaşlar merhaba, Amazon'dan bir ürün almayı planlıyorum âmâ bir arkadaşım Amazon'dan alma ürün değişimi yapılmıyor artık demişti, doğru bilgi mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Techolay'daki üyenin birisi bununla alakalı konu açtı ve Recep Baltaş da X'de paylaşınca bu konu gündem oldu. Amazon desteğe sordum ve stokta olduğu sürece değişim işleminin sağlandığını söylemişti. Değişim hâlâ sağlanıyor.
Techolay'daki üyenin birisi bununla alakalı konu açtı ve Recep Baltaş da X'de paylaşınca bu konu gündem oldu. Amazon desteğe sordum ve stokta olduğu sürece değişim işleminin sağlandığını söylemişti. Değişim hâlâ sağlanıyor.

Çözüm
Değişimden kastım şu zaten: Mesela ürün de bir sorun çıktı garantisi de devam ediyor, Amazon değişim yapar mı?
Bu konuda Amazon ile tecrübem yok fakat çoğu mağaza sizden aldığı ürünü distribütöre gönderir (amazon göndermezse siz gönderebilirsiniz), distribütör ürünün kusurlu olduğuna kanaat getirdikten sonra yeni ürünü mağazaya iletir mağaza da size gönderir. Mağazanın doğrudan kendi stoklarından göndereceklerini sanmıyorum.

@erayisteya, önce ürün garantiye gönderilir. Eğer tamir edilemezse yenisini gönderirler.

@erayisteya, önce ürün garantiye gönderilir. Eğer tamir edilemezse yenisini gönderirler.
Ürünü iade için gönderdiğinizde ayıplı olması nedeniyle servise gonderilirse ne olacak?

Ürünü iade için gönderdiğinizde ayıplı olması nedeniyle servise gonderilirse ne olacak?
İade işleminde araya servis veya tamir gibi unsurlar karışamaz. Doğrudan ürünü mağazaya gönderip paranızı geri alabilmeniz lazım. Bu konuda Amazon bence çok iyi. Diğer mağazaların iade kabul edip etmediklerini ürünü satın almadan önce iyice araştırmak lazım.

@Lemofas, Amazon'dan teknolojik ürün almamaya çalışırım. Koşulsuz 14 gün içerisinde iade imkanı olduğu için iade edilmiş ürünü, gönderme ihtimalleri yüksek olabiliyor.

İtopya servise gönderdi 14 gün içinde iade için göndermeme rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…