Amazon'da herhangi bir fırsat var mı?

World ile ödeyerek 40 TL Worldpuan kazanabilirsiniz.
Hocam ziraat var tek, acaba uygulama içinde bir şeyler var mı? Baktım ama pek anlamadım.

Bu gece yarısı fırsatlar başlayacakmış. 11-12 Ekim diyor bir saat sonra tekrar bakın belki daha ucuz olur.

Hocam ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için, geçen D&R'a gittim en ucuz kitap 18 liraydı. Aynı kitap Amazon'da 8 lira falan. Buradan bakınca çok hesaplıya geliyor ama biraz daha indirim olursa 1-2 kitap daha sıkıştırabilirim belki. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Hocam ziraat var tek, acaba uygulama içinde bir şeyler var mı? Baktım ama pek anlamadım.

Hocam ne kadar ucuz olursa o kadar iyi benim için, geçen D&R'a gittim en ucuz kitap 18 liraydı. Aynı kitap Amazon'da 8 lira falan. Buradan bakınca çok hesaplıya geliyor ama biraz daha indirim olursa 1-2 kitap daha sıkıştırabilirim belki. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
Rica ederim. Prime üyeliğine özelmiş o kampanya aklınızda bulunsun. Yine bir arkadaş indirim köşesinde şöyle bir kitap paylaşmış gayet ucuz ilginizi çekerse alabilirsiniz. Kırmızı Saatler (Kapak değişebilir) Kağıt Kapak – 3 Mart 2021

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı