abdulsamet türkan Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #61 Bana ses kartsız geldi ses kartlı gelen var mı?
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 26 Kasım 2023 #62 abdulsamet türkan dedi: Bana ses kartsız geldi ses kartlı gelen var mı? Genişletmek için tıkla... ??? Ne çabuk geldi? Satış linkini tıklarsanız orada ses kartlı seçenek var. Yani bizim aldığımız ses kartsız seçenek. Kazara göndermezlerse kimseye ses kartlı gelmez.
abdulsamet türkan dedi: Bana ses kartsız geldi ses kartlı gelen var mı? Genişletmek için tıkla... ??? Ne çabuk geldi? Satış linkini tıklarsanız orada ses kartlı seçenek var. Yani bizim aldığımız ses kartsız seçenek. Kazara göndermezlerse kimseye ses kartlı gelmez.
abdulsamet türkan Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #63 655432 dedi: Ne çabuk geldi? Satış linkini tıklarsanız orada ses kartlı seçenek var. Yani bizim aldığımız ses kartsız seçenek. Kazara göndermezlerse kimseye ses kartlı gelmez. Genişletmek için tıkla... Ses kartsız mı indfirime girişi sadece? 655432 dedi: Ne çabuk geldi? Satış linkini tıklarsanız orada ses kartlı seçenek var. Yani bizim aldığımız ses kartsız seçenek. Kazara göndermezlerse kimseye ses kartlı gelmez. Genişletmek için tıkla... Ses kartsız mı indirime girdi sadece? Ve sizce iade edelim mi?
655432 dedi: Ne çabuk geldi? Satış linkini tıklarsanız orada ses kartlı seçenek var. Yani bizim aldığımız ses kartsız seçenek. Kazara göndermezlerse kimseye ses kartlı gelmez. Genişletmek için tıkla... Ses kartsız mı indfirime girişi sadece? 655432 dedi: Ne çabuk geldi? Satış linkini tıklarsanız orada ses kartlı seçenek var. Yani bizim aldığımız ses kartsız seçenek. Kazara göndermezlerse kimseye ses kartlı gelmez. Genişletmek için tıkla... Ses kartsız mı indirime girdi sadece? Ve sizce iade edelim mi?
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 26 Kasım 2023 #64 abdulsamet türkan dedi: Ses kartsız mı indfirime girişi sadece? Genişletmek için tıkla... aşağıda 7+1 işaretli olduğu zaman ses kartlı geliyor bildiğim kadarı ile. Biz DTS aldık ve DTS indirimdeydi. Dosya Ekleri 1701000560228.png 277,6 KB · Görüntüleme: 29
abdulsamet türkan dedi: Ses kartsız mı indfirime girişi sadece? Genişletmek için tıkla... aşağıda 7+1 işaretli olduğu zaman ses kartlı geliyor bildiğim kadarı ile. Biz DTS aldık ve DTS indirimdeydi.
abdulsamet türkan Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #65 655432 dedi: Aşağıda 7+1 işaretli olduğu zaman ses kartlı geliyor bildiğim kadarı ile. Biz DTS aldık ve DTS indirimdeydi. Genişletmek için tıkla... 7.1 indirimde değil miydi degil mi emin misiniz?
655432 dedi: Aşağıda 7+1 işaretli olduğu zaman ses kartlı geliyor bildiğim kadarı ile. Biz DTS aldık ve DTS indirimdeydi. Genişletmek için tıkla... 7.1 indirimde değil miydi degil mi emin misiniz?
6 655432 Decipat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 2.776 Çözümler 46 26 Kasım 2023 #66 abdulsamet türkan dedi: Ses kartsız mı indirime girdi sadece? Ve sizce iade edelim mi? Genişletmek için tıkla... 1400 TL Biz 999 TL ye aldık. Neden iade edelim ki. İllaki iade etmeyi düşünüyorsanız arkadaşlarınızdan seve seve alacak olan biri çıkar. abdulsamet türkan dedi: 7.1 indirimde değil miydi degil mi emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. Ürünün adında 7 1 yazdığı için herkes aynı yanılgıya düştü.
abdulsamet türkan dedi: Ses kartsız mı indirime girdi sadece? Ve sizce iade edelim mi? Genişletmek için tıkla... 1400 TL Biz 999 TL ye aldık. Neden iade edelim ki. İllaki iade etmeyi düşünüyorsanız arkadaşlarınızdan seve seve alacak olan biri çıkar. abdulsamet türkan dedi: 7.1 indirimde değil miydi degil mi emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Eminim. Ürünün adında 7 1 yazdığı için herkes aynı yanılgıya düştü.
abdulsamet türkan Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #67 655432 dedi: 1400 TL. Biz 999 TL'ye aldık. Neden iade edelim ki. İllaki iade etmeyi düşünüyorsanız arkadaşlarınızdan seve seve alacak olan biri çıkar. Eminim. Ürünün adında 7 1 yazdığı için herkes aynı yanılgıya düştü. Genişletmek için tıkla... Müsteri hizmetleri konuştum 7.1 DTS almışınız yazıyor. 655432 dedi: 1400 TL. Biz 999 TL'ye aldık. Neden iade edelim ki. İllaki iade etmeyi düşünüyorsanız arkadaşlarınızdan seve seve alacak olan biri çıkar. Eminim. Ürünün adında 7 1 yazdığı için herkes aynı yanılgıya düştü. Genişletmek için tıkla... Yani kullanıyorum şu an çok rahat değil ya kafa bölgesi biraz sıkı. ses güzelde Son düzenleme: 26 Kasım 2023
655432 dedi: 1400 TL. Biz 999 TL'ye aldık. Neden iade edelim ki. İllaki iade etmeyi düşünüyorsanız arkadaşlarınızdan seve seve alacak olan biri çıkar. Eminim. Ürünün adında 7 1 yazdığı için herkes aynı yanılgıya düştü. Genişletmek için tıkla... Müsteri hizmetleri konuştum 7.1 DTS almışınız yazıyor. 655432 dedi: 1400 TL. Biz 999 TL'ye aldık. Neden iade edelim ki. İllaki iade etmeyi düşünüyorsanız arkadaşlarınızdan seve seve alacak olan biri çıkar. Eminim. Ürünün adında 7 1 yazdığı için herkes aynı yanılgıya düştü. Genişletmek için tıkla... Yani kullanıyorum şu an çok rahat değil ya kafa bölgesi biraz sıkı. ses güzelde
W Whesper Centipat Katılım 29 Eylül 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #68 abdulsamet türkan dedi: Müsteri hizmetleri konuştum 7.1 DTS almışınız yazıyor. Yani kullanıyorum şu an çok rahat değil ya kafa bölgesi biraz sıkı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir ses kartıyla mı kullanıyorsunuz yoksa direkt jak olarak mı taktınız? Ses performansı nasıl? Dip ses var mı?
abdulsamet türkan dedi: Müsteri hizmetleri konuştum 7.1 DTS almışınız yazıyor. Yani kullanıyorum şu an çok rahat değil ya kafa bölgesi biraz sıkı. Genişletmek için tıkla... Farklı bir ses kartıyla mı kullanıyorsunuz yoksa direkt jak olarak mı taktınız? Ses performansı nasıl? Dip ses var mı?
Berkay6677 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #69 Ses kartsız versiyonu gelirse ses kartı takıp kullanmayı planlıyorum. Bu Amazon.com.tr yeterli olur mu?
Ses kartsız versiyonu gelirse ses kartı takıp kullanmayı planlıyorum. Bu Amazon.com.tr yeterli olur mu?
abdulsamet türkan Kilopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 236 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #70 Whesper dedi: Farklı bir ses kartıyla mı kullanıyorsunuz yoksa direkt jak olarak mı taktınız? Ses performansı nasıl? Dip ses var mı? Genişletmek için tıkla... Ses kartsız geldi bana direk jack taktım dip ses var. Whesper dedi: Farklı bir ses kartıyla mı kullanıyorsunuz yoksa direkt jak olarak mı taktınız? Ses performansı nasıl? Dip ses var mı? Genişletmek için tıkla... Dip ses dedğiniz şey cızırtı mı bende cızırtı var.
Whesper dedi: Farklı bir ses kartıyla mı kullanıyorsunuz yoksa direkt jak olarak mı taktınız? Ses performansı nasıl? Dip ses var mı? Genişletmek için tıkla... Ses kartsız geldi bana direk jack taktım dip ses var. Whesper dedi: Farklı bir ses kartıyla mı kullanıyorsunuz yoksa direkt jak olarak mı taktınız? Ses performansı nasıl? Dip ses var mı? Genişletmek için tıkla... Dip ses dedğiniz şey cızırtı mı bende cızırtı var.