supernovaa Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 278 4 Ağustos 2022 #11 Kargo süreci başlamıştır muhtemelen, yoksa anında iptal ediyorlar siparişi. Emin olmak için canlı desteğe sorabilirsiniz.
Kargo süreci başlamıştır muhtemelen, yoksa anında iptal ediyorlar siparişi. Emin olmak için canlı desteğe sorabilirsiniz.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Ağustos 2022 #12 supernovaa dedi: Kargo süreci başlamıştır muhtemelen, yoksa anında iptal ediyorlar siparişi. Emin olmak için canlı desteğe sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kargodaysa iptal etmek için ne yapmamız lazım?
supernovaa dedi: Kargo süreci başlamıştır muhtemelen, yoksa anında iptal ediyorlar siparişi. Emin olmak için canlı desteğe sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kargodaysa iptal etmek için ne yapmamız lazım?
supernovaa Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 278 4 Ağustos 2022 #13 Elinize ulaştığında iade etmek istediğinizi söyleyin.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #14 342524 dedi: Kargodaysa iptal etmek için ne yapmamız lazım? Genişletmek için tıkla... Ürün kargoya verilmemiş hocam o yüzden iptal et dediğin zaman en geç 1 saate iptal ederler para iadenide hemen yaparlar.
342524 dedi: Kargodaysa iptal etmek için ne yapmamız lazım? Genişletmek için tıkla... Ürün kargoya verilmemiş hocam o yüzden iptal et dediğin zaman en geç 1 saate iptal ederler para iadenide hemen yaparlar.
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 4 Ağustos 2022 #15 Klosie dedi: Ürün kargoya verilmemiş hocam o yüzden iptal et dediğin zaman en geç 1 saate iptal ederler para iadenide hemen yaparlar. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz kargoya verilmediğine? Yanlış anlamayın anlamadığımdan soruyorum.
Klosie dedi: Ürün kargoya verilmemiş hocam o yüzden iptal et dediğin zaman en geç 1 saate iptal ederler para iadenide hemen yaparlar. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz kargoya verilmediğine? Yanlış anlamayın anlamadığımdan soruyorum.
supernovaa Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 278 4 Ağustos 2022 #16 Kargo takibi menüsü bazen sonradan güncelleniyor. Daha önce başıma geldi ona istinaden söylüyorum.
Klosie Hectopat Katılım 2 Aralık 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 4 Ağustos 2022 #17 342524 dedi: Emin misiniz kargoya verilmediğine? Yanlış anlamayın anlamadığımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Verilmemiş hocam verildiği zaman o tabloda gönderildi yazar. Zaten amazondan alınan ürünlerin kargoları gece 12 civarında yola çıkıyor.
342524 dedi: Emin misiniz kargoya verilmediğine? Yanlış anlamayın anlamadığımdan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Verilmemiş hocam verildiği zaman o tabloda gönderildi yazar. Zaten amazondan alınan ürünlerin kargoları gece 12 civarında yola çıkıyor.