ProxyGG Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #21 French ArKaDaTa dedi: 1 ay içerisinde iade edebilirsiniz. Eğer Amazon seller ise. Genişletmek için tıkla... Ettim hocam teşekkür ederim. Para verdik diye sağır olmuş kulaklar Cooler Master CH321 söyledim pazartesi veya salı elimde inşallah
French ArKaDaTa dedi: 1 ay içerisinde iade edebilirsiniz. Eğer Amazon seller ise. Genişletmek için tıkla... Ettim hocam teşekkür ederim. Para verdik diye sağır olmuş kulaklar Cooler Master CH321 söyledim pazartesi veya salı elimde inşallah
French ArKaDaTa Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 944 Çözümler 1 22 Ocak 2022 #22 ProxyGG dedi: Ettim hocam teşekkür ederim. Para verdik diye sağır olmuş kulaklar Cooler Master CH321 söyledim pazartesi veya salı elimde inşallah Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
ProxyGG dedi: Ettim hocam teşekkür ederim. Para verdik diye sağır olmuş kulaklar Cooler Master CH321 söyledim pazartesi veya salı elimde inşallah Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
ProxyGG Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2022 #23 French ArKaDaTa dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
serdarss08 Femtopat Katılım 29 Eylül 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #24 Okan ÜNAL dedi: Edersiniz hocam, bazen Amazon belli bir limit altında para iadesi yapıp ürünü sizde bile bırakıyor bizzat yaşadım. Amazon bu konuda gerçekten bonkör bir firma. Genişletmek için tıkla... Benim işlemci ve RAM'lerim için geçerli olur mu bu durum
Okan ÜNAL dedi: Edersiniz hocam, bazen Amazon belli bir limit altında para iadesi yapıp ürünü sizde bile bırakıyor bizzat yaşadım. Amazon bu konuda gerçekten bonkör bir firma. Genişletmek için tıkla... Benim işlemci ve RAM'lerim için geçerli olur mu bu durum
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:17 #25 Konu eski ama amozondan ürün alıcam satıcı firma da incehesap aldığım ürünü beğenmezsem iade kabul ederler mi acaba ?
Konu eski ama amozondan ürün alıcam satıcı firma da incehesap aldığım ürünü beğenmezsem iade kabul ederler mi acaba ?