B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 14 Ağustos 2021 #1 Grisha Verse 6 Kitap Set : Leigh Bardugo: Amazon.com.tr: Kitap Grisha Verse 6 Kitap Set : Leigh Bardugo: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Link bu. Prime ile alacağım. Normal fiyatı 200 TL civarı. Güvenilir midir?
Grisha Verse 6 Kitap Set : Leigh Bardugo: Amazon.com.tr: Kitap Grisha Verse 6 Kitap Set : Leigh Bardugo: Amazon.com.tr: Kitap www.amazon.com.tr Link bu. Prime ile alacağım. Normal fiyatı 200 TL civarı. Güvenilir midir?
OkanKarali0053 Megapat Katılım 4 Ağustos 2017 Mesajlar 682 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik 14 Ağustos 2021 #2 Gönderici ve satici amazon.com.tr tabii ki de güvenebilirsin.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 14 Ağustos 2021 #3 Satıcı o değil. O şahıs yazar. Bakınız: Leigh Bardugo - Wikipedia en.wikipedia.org
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 14 Ağustos 2021 #4 Tearful dedi: Satıcı o değil. O şahıs yazar. Bakınız: Leigh Bardugo - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Başlığı moderatör değişmiş.
Tearful dedi: Satıcı o değil. O şahıs yazar. Bakınız: Leigh Bardugo - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Başlığı moderatör değişmiş.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.515 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 14 Ağustos 2021 #5 Amazon kendi satıyor, güvenilir.
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.189 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2021 #6 bilgisayar noobu dedi: Başlığı moderatör değişmiş. Genişletmek için tıkla... yine moderatör vakası. Ürünü alabilirsiniz satıcı Amazon. Eğer Amazon Express yaşadığınız yerde geçerliyse 18 saat geçmeden elinizde olur.
bilgisayar noobu dedi: Başlığı moderatör değişmiş. Genişletmek için tıkla... yine moderatör vakası. Ürünü alabilirsiniz satıcı Amazon. Eğer Amazon Express yaşadığınız yerde geçerliyse 18 saat geçmeden elinizde olur.
T Tearful Hectopat Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Gaia 14 Ağustos 2021 #7 bilgisayar noobu dedi: Başlığı moderatör değişmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım. Farklı anlaşılıyor. Mesajı gönderdikten sonra dank etti. Kitap alınıyorsa yazar da az çok bilinir. Amazon Türkiye güvencesi ile geleceği için sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.
bilgisayar noobu dedi: Başlığı moderatör değişmiş. Genişletmek için tıkla... Anladım. Farklı anlaşılıyor. Mesajı gönderdikten sonra dank etti. Kitap alınıyorsa yazar da az çok bilinir. Amazon Türkiye güvencesi ile geleceği için sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.