Amazon'da nasıl iade yapılabilir?

brhmlpy

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

6 Kasım tarihinde Amazon'dan PS5 Slim DE almıştım fakat ürün bozuk çıktı, görüntü alamıyorum. İade etmek istiyorum uygulamada talep oluşturuyorum göndere basıyorum fakat talep gönderildi mi belli değil, satıcı onaylarsa size talimatları iletecek deyip tekrardan alışverişe devam et kısmına atıyor.

Eke koydum SS'ini. Şu an beklemem mi lazım? Hiçbir mail veya onay vs. gelmedi, arayüzü biraz ilginç Amazon'un.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251109_132219_Amazon Shopping.jpg
    91,4 KB · Görüntüleme: 21

Amazon iade konusunda şu an hepsinden daha iyi alirlar genelde 2-3 iş günü içerisinde satıcı bakar dediğin gibi ise iade alırlar bende kontrolcü vardı kutusu olmadığı halde iade aldılar.

Amazon iade konusunda şu an hepsinden daha iyi alirlar genelde 2-3 iş günü içerisinde satıcı bakar dediğin gibi ise iade alırlar bende kontrolcü vardı kutusu olmadığı halde iade aldılar.
İçimi rahatlattınız hocam, değişim de olur alsınlar da yeterki. Oyun oynayalım dedik hevesim kursağımda kaldı... :/

İçimi rahatlattınız hocam, değişim de olur alsınlar da yeter ki. Oyun oynayalım dedik hevesim kursağımda kaldı... :/

Değişim biraz zor saticiya bağli ama Amazon iade konusunda çok ciddi kullanıcı hatası olmadığı sürece alırlar N11 gibi bozuk gelen ürünü kullanıcı hatası deyip kabul etmemezlik yapmazlar.

Değişim biraz zor saticiya bağli ama Amazon iade konusunda çok ciddi kullanıcı hatası olmadığı sürece alırlar N11 gibi bozuk gelen ürünü kullanıcı hatası deyip kabul etmemezlik yapmazlar.
N11 öyle mi yapıyor? Hiç kullanmadım o siteyi daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…