Amazon'da oluşan bloke

Aynen öyle. En yakın sürede değişmesi gerekiyor ödeme sistemlerinin. Benim de aldığım ürün ücretini sürekli her ay karttan çektiler. Bazen ücreti 2 defa çektiği oldu. 3D secure bile yok.
3d secure daha kotu onu hic beceremiyorlar. Konumu incele parami iade ettik diyorlar ama oyle bir iade yok. 32.gun sonunda hic beklemedigim bir olay oldu ve banka harcama itirazimi kabul etti. Oyle yapmasam param onlarda kalacak. Amazon 3d secure alisverisi yapiliyor bu arada.

3D security Amazon gibi bir site için gereksiz. Hepsiburada üzerinden 3D securtiy olmadan ürün alabiliyor. İşlemleri zorlaştıran ek bir olay sadece.
İşlem zorlaştıran diyorsunuz ama satıcı ile banka arasında bir güvenlik önlemi bu. 3D secure olmadan kart kaydedilebiliyor ve kart numarası ve tarihi yetiyor bu işlem için. Zaten 3D secure olmadığı için bu sorunlar yaşanıyor. Üst üste 2-3 defa para çekiyor kafasına göre karttan. Bu biraz Iyzıco'nun da sorunu.
Ben mobil uygulamadan alıyorum o yüzden bende olmayabilir.

Aradım numaralarını fakat hala aradığım anda kapanıyor. Ne yapmam lazım?

Ben de mobil uygulamadan yaptim oluyor. Kartini amazona kayit etme. Siparis verirken farkli odeme yontemini kullan isaretini tikla 3dsecur yontemiyle aliyor odemeyi.

smt-escalation@amazon.com.tr buraya mail atmayi denedin mi?

Oyle cikacak sonra kart bilgilerini gireceksin. Kartin amazona kayitli olmamasi gerek. Ama para buga giriyor bunu sakin unutma.
Yazdım az önce bakalım ne olacak. Gelişmeleri yazacağım.
Evet arkadaşlar hayatta büyük hatalar yaparız. Bunlardan biri ise eski hesabımız ile yeni hesabımızı karıştırmış olmamızdır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…