Amazon'da satılan 970 EVO Plus garantisi var mı?

LittleGuy

Hectopat
Makaleler
30
Yer
İstanbul
Sorum bu, bu gece alacağım fakat garanti konusu aklıma takıldı, bilgisi olan var mı?

Galiba türk siteleri ile aynı fiyata gelmiş, teknobiyotikten almak daha mı mantıklı?

Hocam, link bırakır mısınız?

2 yıl Amazon garantisi oluyor o ürünlerin. Destek kısmından yine de sormanız en garantisi olacaktır.

Sorum bu, bu gece alacağım fakat garanti konusu aklıma takıldı, bilgisi olan var mı?

Galiba Türk siteleri ile aynı fiyata gelmiş, Teknobiyotik'ten almak daha mı mantıklı?

Hocam ben de alacaktım 1500'e 1700 olmuş. Teknobiyotik'ten alacağım. 100 lira vereyim hem garantili hem de kısa gelsin.

Yurt dışından geliyorsa genelde o ülkeye ait bir garantisi oluyor. Eğer Türkiye'den geliyorsa standart Türkiye şubesi bakıyor garantiye.

Şu an için ülkemizde ki satıcılardan almak daha mantıklı geçen hafta 1470 TL bandına vade farksız 6 taksitle satılıyordu Amazon'da şu an indirim bitmiş her şey dahil 1930 TL civarına geliyor ki Teknobiyotik daha da uyguna satıyor.

Garanti konusunda ise Amazon Germany satıcılı ürünlerde 2 yıl Amazon garantisi sağlanıyor. Bu konud Amazon'dan net bilgi aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…