kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 13 Nisan 2022 #11 @Hagar anakartı B660 yapıp alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
@Hagar anakartı B660 yapıp alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #12 Chessboy dedi: Bunu atmışlar zaten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarda alınmaz o fiyata alıcagın bir bilgisayarda B450 m anakartı ararım ben RAM'ler tek kanal ve PC'nin PSU'su bomba.
Chessboy dedi: Bunu atmışlar zaten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarda alınmaz o fiyata alıcagın bir bilgisayarda B450 m anakartı ararım ben RAM'ler tek kanal ve PC'nin PSU'su bomba.
Hagar Femtopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #13 Chessboy dedi: Bunu atmışlar zaten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... bunun ana kart ve işlemci çok kötü değil mi dostum
Chessboy dedi: Bunu atmışlar zaten bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... bunun ana kart ve işlemci çok kötü değil mi dostum
H hasann gg Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 568 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #14 Hagar dedi: Bunun anakart ve işlemci çok kötü değil mi dostum. Genişletmek için tıkla... Anakartta kötü PSU'da kötü RAM'lerde 8 GB kasada kötü.
Hagar dedi: Bunun anakart ve işlemci çok kötü değil mi dostum. Genişletmek için tıkla... Anakartta kötü PSU'da kötü RAM'lerde 8 GB kasada kötü.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 13 Nisan 2022 #15 kino dedi: @Hagar anakartı B660 yapıp alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 16K bütçe varsa bu daha iyi tabi.
kino dedi: @Hagar anakartı B660 yapıp alabilirsin. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... 16K bütçe varsa bu daha iyi tabi.