Birisi Amazon Almanya'dan geliyor, öteki bireysel satıcı ama yine yurt dışı sanırım. Fiyat farkı yarı yarıya. Ucuzu almak sorun olur mu, defolu ürün gelirse iadesi uzun sürer çünkü. Amazon'dan çok alışveriş yapmadım Amazon ürünleri denetliyor mu?
Birisi Amazon Almanya'dan geliyor, öteki bireysel satıcı ama yine yurt dışı sanırım. Fiyat farkı yarı yarıya. Ucuzu almak sorun olur mu, defolu ürün gelirse iadesi uzun sürer çünkü. Amazon'dan çok alışveriş yapmadım Amazon ürünleri denetliyor mu?
Amazon germaniden alirsan sıkıntı olmaz yani 800TL ligi kesinlikle gelir ve iade konusunda uzmezler ancak diger saticidan aldığın taktirde ne olur kestiremiyorum bende ayakkabi almistim iade surecinde Amazon Türkiye araya girdi ancak kargo ucreti ayakkabidan fazla tuttugu icin parami iade edip ayakkabiyida benden almadilar boyle seyler olabiliyor ancak bu mantikla almayiniz.
Ucuz olan ürünü de Amazon gönderiyor satıcı FBA yapıyor yani ürünü Amazon depolarına göndermiş Amazon onun yerine satıyor. Kalite olarak fark yoksa ucuzu alıp geçin. İade vs. konusunda da göndericide Amazon yazan her ürünün iadesiyle bizzat Amazon ilgilenir depolarından gönderdiği için. Dediğim gibi satıcı amazona göndermiş ürünü artık Amazon ilgileniyor o ürün ve iadesiyle de.