Amazon'da satılan mouse yüzünden mağdur oldum

Bu firmadan firmaya değişiyor sanırım G903 kullanırken bir sorun yaşadım ve aldığım yerle iletişime bile geçmeden Logitech'in Türkiye yetkilisi olan Penta ile iletişime geçtim direkt bize gönderin dediler ilk önce tamir ettiler sorun tekrar edince de olması gerektiği gibi sıfır ürün verdiler. Steelseries bu konuda da zayıf bir destek sağlıyor anlaşılan.

Bana bu zorlukları çıkaran firma Penta zaten. Ürünün aynısı üretilmeye/satılmaya devam ediyorsa pek sorun olmuyor. Benim durumumda G613 1 yıl vs önce üretimden kalkmıştı, buna dayanarak ciddi sorun çıkardılar. “Bizde ürün yok değiştiryorsa MediaMarkt değiştirsin” dediler, hatta ben hakem heyetine başvurduktan sonra utanmadan kablolu ürün teklif ettiler muadil diye. Kablosuz cihazın muadili nasıl kablolu oluyorsa.

En son hakem heyeti kararına rağmen Penta değişim yapmıyordu, “tüketici isterse icraya gitsin biz değişim yapmıyoruz” diye haber gönderdi hatta. MediaMarkt baktı icraya vermek üzereyim, daha fazla uğraşmak istemeyip kendisi inisiyatif alıp ürün değişimini yeni fatura düzenleyerek yaptı. Bana 700 TL iade gösterip, 5300 TL indirim yapılmış gibi göstererek G915’i de 700 TL’den fatura ettiler hatta bu sebeple 2 sene daha garantim oldu, normalde Penta değişim yapsa garantisi olmayacaktı ürünün.

Penta’nın da bu konuda bir farkı yok yani kısacası. Çok çok uğraştırdılar beni aylarca.

MediaMarkt da en başında yapması gerekeni 4 ay sonra hakem heyeti kararı sonrası icra tehdidim yüzünden yaptı, onları da övmüyorum kesinlikle.

Normalde Penta değişimi reddettiği anda MediaMarkt’ın araya girmesi, hakem heyetine gitmeme gerek kalmaması lazımdı ama işte hayat.

Stokta yok dediler muadil urune. Allah bilir ne zaman stok yenileyecekler. 300-400 lira zararda olacagim ama artik muhatap olmak istemiyorum. SteelSeries coplugune de artik kimse bulasmaz umarim.

Satici Amazon olunca.
Merhaba 10 gün içinde ürünü size ulaştırma zorunlulukları var.

Böyle bir şeyin yapılması imkansız. Fatura tutarı neyse onu alırsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…