shiralphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #1 Sony PS5 with Blu-Ray Disc Edition 825 GB with God of War Ragnarok EU : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Bu satıcıyı tam olarak anlamadım, yorumlarda çoğu Amazon satıcısı demiş ama o mu tam çözemedim. Bir de Eurasia garantili olup olmadığını anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2023
Sony PS5 with Blu-Ray Disc Edition 825 GB with God of War Ragnarok EU : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol Bu satıcıyı tam olarak anlamadım, yorumlarda çoğu Amazon satıcısı demiş ama o mu tam çözemedim. Bir de Eurasia garantili olup olmadığını anlayamadım.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #2 Evet güvenilir amazon kendi satıyor.
SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 14 Mart 2023 #3 Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir.
shiralphe Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #4 lAlpsl dedi: Evet güvenilir amazon kendi satıyor. Genişletmek için tıkla... SameTpz dedi: Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir. Genişletmek için tıkla... Peki eurasia garantili midir? lAlpsl dedi: Evet güvenilir amazon kendi satıyor. Genişletmek için tıkla... Emoji attığın için etikeledim reis, amazonla konuştum çevrimiçi amazon satıcılı ve sony türkiye eurasia garantiliymiş. Son düzenleme: 14 Mart 2023
lAlpsl dedi: Evet güvenilir amazon kendi satıyor. Genişletmek için tıkla... SameTpz dedi: Amazon.com.tr tarafından satılır ve gönderilir. Genişletmek için tıkla... Peki eurasia garantili midir? lAlpsl dedi: Evet güvenilir amazon kendi satıyor. Genişletmek için tıkla... Emoji attığın için etikeledim reis, amazonla konuştum çevrimiçi amazon satıcılı ve sony türkiye eurasia garantiliymiş.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2023 #5 shiralphe dedi: Peki eurasia garantili midir? Emoji attığın için etikeledim reis, amazonla konuştum çevrimiçi amazon satıcılı ve sony türkiye eurasia garantiliymiş. Genişletmek için tıkla... Sevindim
shiralphe dedi: Peki eurasia garantili midir? Emoji attığın için etikeledim reis, amazonla konuştum çevrimiçi amazon satıcılı ve sony türkiye eurasia garantiliymiş. Genişletmek için tıkla... Sevindim