N N4ka Femtopat Katılım 22 Ekim 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #1 Yakın zamanda Xbox 9. nesil gamepad almayı planlıyorum alabileceğim en güvenilir bunu buldum. Amazon.com.tr Fakat bu işlerden çok anlamam orijinal mi değil mi bilmiyorum bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi?
Yakın zamanda Xbox 9. nesil gamepad almayı planlıyorum alabileceğim en güvenilir bunu buldum. Amazon.com.tr Fakat bu işlerden çok anlamam orijinal mi değil mi bilmiyorum bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi?
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Ekim 2023 #2 N4ka dedi: Yakın zamanda Xbox 9. nesil gamepad almayı planlıyorum alabileceğim en güvenilir bunu buldum. Amazon.com.tr Fakat bu işlerden çok anlamam orijinal mi değil mi bilmiyorum bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Orijinaldir sorun olmaz.
N4ka dedi: Yakın zamanda Xbox 9. nesil gamepad almayı planlıyorum alabileceğim en güvenilir bunu buldum. Amazon.com.tr Fakat bu işlerden çok anlamam orijinal mi değil mi bilmiyorum bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Orijinaldir sorun olmaz.
kazimsaksici Centipat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 223 22 Ekim 2023 #3 N4ka dedi: Yakın zamanda Xbox 9. nesil gamepad almayı planlıyorum alabileceğim en güvenilir bunu buldum. Amazon.com.tr Fakat bu işlerden çok anlamam orijinal mi değil mi bilmiyorum bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Daha mantıklı, satıcı Amazon, Almanya'dan gelecek ürün.
N4ka dedi: Yakın zamanda Xbox 9. nesil gamepad almayı planlıyorum alabileceğim en güvenilir bunu buldum. Amazon.com.tr Fakat bu işlerden çok anlamam orijinal mi değil mi bilmiyorum bilen birileri varsa yardımcı olabilirler mi? Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Daha mantıklı, satıcı Amazon, Almanya'dan gelecek ürün.
4 431168 Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.083 Makaleler 4 Çözümler 11 22 Ekim 2023 #4 Orjinal ancak daha ucuzu elinizin altında. Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'da www.itopya.com
Orjinal ancak daha ucuzu elinizin altında. Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad En iyi fiyat seçenekleri ile QAT-00009 ITOPYA'da www.itopya.com
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Ekim 2023 #5 Bu biraz daha uygun Amazon.com.tr