Çözüldü Amazon'da T.C nereye yazılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ahmetzort

Picopat
Arkadaşlar bu 2 boşlugun hangisine T.C. olacak? İkisine tek tek ne yazacağım?

Dosya Ekleri

• amazon.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 391
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Üstteki T.C.'niz olacak. Alttaki de o kaydı hangi isimle kaydetmek istiyorsanız. Benim T.C.'m diye kaydedebilirsiniz mesela. En azından ben böyle anladım.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Üstteki T.C.'niz olacak. Alttaki de o kaydı hangi isimle kaydetmek istiyorsanız. Benim T.C.'m diye kaydedebilirsiniz mesela. En azından ben böyle anladım.

Çözüm

2'sine de T.C. Yazdım ve bir uyarı vermedi siparişte. Düzenleden düzeltemiyorum. Sorun olmaz herhalde.

İkinci öncülde açık açık kişisel bilgi girmeyin yazıyor. Bu çalındığı anlamına gelmiyor fakat T.C. Çalınması o kadar da büyük bir sorun değil dert etmeyin.

Vallahi düzeltemiyorum. Biraz baktım da bir türlü olmadı. Umarım başıma bir iş gelmez. Sadece satıcı ve gümrüktekiler görmüyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…