Arkadaşlar ailemin toptancı dükkanları var ve ben işi büyütmek için Amazon Trendyol gibi sitelerde satış yapmak istiyorum fakat pek bilgim yok. Ne yapmam gerekiyor? Daha önce yapan veya deneyen varsa bilgilerini paylaşabilir mi?
Ciddi komisyon ödemen gerekebilir. Çok fazla satacağını düşündüğün şeyler varsa denenir ama ben arkadaşımla denemiştim ve olmamıştı. Komisyon konusunda ben satış yaparken en az alan site GittiGidiyor'du.
Ciddi komisyon ödemen gerekebilir. Çok fazla satacağını düşündüğün şeyler varsa denenir ama ben arkadaşımla denemiştim ve olmamıştı. Komisyon konusunda ben satış yaparken en az alan site GittiGidiyor'du.
Arkadaşlar ailemin toptancı dükkanları var ve ben işi büyütmek için Amazon Trendyol gibi sitelerde satış yapmak istiyorum fakat pek bilgim yok. Ne yapmam gerekiyor? Daha önce yapan veya deneyen varsa bilgilerini paylaşabilir mi?
Ürünlerin ne tarzda ürünler? Öncelikle neredeyse ürünlerini 2 katına satmalısın. Vergiler, komisyonlar vs. Bazen cezalar da var. Ama denemekten zarar gelmez.
Ürünlerin ne tarzda ürünler? Öncelikle neredeyse ürünlerini 2 katına satmalısın. Vergiler, komisyonlar vs. bazen cezalar da var. Ama denemekten zarar gelmez.
Bir videoda izlemiştim. Adam malzeme satıyor ve onun rakibi Bi tane adam o adamdan malzemeleri önce teker teker alıyor, sonra tekrar teker teker iade ediyordu. İadeyi ürün sahibi karşılayınca adam zarar etti otomatik.