Bu müthiş indirimi kaçırmayın arkadaşlar. Almayı düşünen varsa değerlendirmesini tavsiye ederim. Ben uzun zamandır almak istiyorum ama renk pembe olunca kararsız kaldım. Diğer birçok renk de indirimde ama pembe ile arasında 600-700 lira fark var.
Pembe renk controller ödeme kısmında 1867 TL ye düşüyor. Ödemeyi nays üzerinden yaptığımızda ise e-ticaret geri ödeme kampanyasından 200 TL iade alıyoruz. Controller 1667 TL ye gelmiş oluyor.
Xbox Wireless Controller – Deep Pink Amazon.com.tr
Şu an DualSense kullanıyorum ama drift sorunu yüzünden garantiye gönderdim. Değişim veya iade yapabiliyorlar. 1 sene önce 1300TL civarına almıştım. Para iadesi isteyip üzerine 700TL koyup Xbox Controller'a geçesim var ama değer mi emin olamıyorum.
Şu an DualSense kullanıyorum ama drift sorunu yüzünden garantiye gönderdim. Değişim veya iade yapabiliyorlar. 1 sene önce 1300TL civarına almıştım. Para iadesi isteyip üzerine 700TL koyup Xbox Controller'a geçesim var ama değer mi emin olamıyorum.
Hocam ben Dualsense ile Xbox arasında kalmıştım. Dualsense donanım olarak daha iyi ama hem ergonomi hem de uyumluluk problemi olmamasından dolayı Xbox'ta karar kıldım. Xbox controllerda herhangi bir probleme rastlamadım okuduğum konularda. Başka bir konu açıp sorsanız daha iyi olur benim pek bir bilgim yok açıkçası.
Sana mantıklı geliyorsa yapabilirsin. Xbox daha ergonomik bir gamepad. Benim de 9. Nesil Xbox gamepad'im var drift sorunu oldu garantiye gönderiyorum. Değişim yapılır sanırsam.
Ama Dualsense çok da ucuz bir model değil şuan da 2400TL olmuş. Şahsen MEMNUNSAM dualsense kullanmaya devam ederdim.
Sana mantıklı geliyorsa yapabilirsin. Xbox daha ergonomik bir gamepad. Benim de 9. Nesil Xbox gamepad'im var drift sorunu oldu garantiye gönderiyorum. Değişim yapılır sanırsam.
İkisini de kullanıyorum 1-2 spesifik oyun dışında (FH5) kesinlikle dualsense daha iyi bir kontrolcü. Bir kere Xbox on tuş hissiyatı çok kötü tuşların hepsi çat şut ses çıkarıyor bu bile kullanmamam için yeterli.