INEVITABLE Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 7 Mart 2023 #1 Amazon'da satiş yapmak istiyorum. İlk olarak Türkiye'de mi başlamalıyım yoksa ABD ve Avrupa ülkelerinde mi? Not: Yurt dışında satış yapmak istiyorum ama sizce ilk satış için hangisi mantıklı?
Amazon'da satiş yapmak istiyorum. İlk olarak Türkiye'de mi başlamalıyım yoksa ABD ve Avrupa ülkelerinde mi? Not: Yurt dışında satış yapmak istiyorum ama sizce ilk satış için hangisi mantıklı?
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.784 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 7 Mart 2023 #2 INEVITABLE dedi: Not: Yurt dışında satış yapmak istiyorum ama sizce ilk satış için hangisi mantıklı? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı için Amazon mantıklı ama Etsy gibi sitelere de bakabilirsiniz.
INEVITABLE dedi: Not: Yurt dışında satış yapmak istiyorum ama sizce ilk satış için hangisi mantıklı? Genişletmek için tıkla... Yurtdışı için Amazon mantıklı ama Etsy gibi sitelere de bakabilirsiniz.
INEVITABLE Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 7 Mart 2023 #3 Connor The Android dedi: Yurt dışı için Amazon mantıklı ama etsy gibi sitelere de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Amazon FBI kullanmak istiyorum bu yüzden Amazon'u tercih ettim. Sizce mantıklı mı güzel kâr eder miyim?
Connor The Android dedi: Yurt dışı için Amazon mantıklı ama etsy gibi sitelere de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Amazon FBI kullanmak istiyorum bu yüzden Amazon'u tercih ettim. Sizce mantıklı mı güzel kâr eder miyim?
Maddoxkkm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.453 Çözümler 4 Yer Toronto 7 Mart 2023 #4 INEVITABLE dedi: Amazon FBI kullanmak istiyorum bu yüzden Amazon'u tercih ettim. Sizce mantıklı mı güzel kâr eder miyim? Genişletmek için tıkla... Geleceği görmediğimiz için güzel kâr edip etmeyeceğini bilemeyiz.
INEVITABLE dedi: Amazon FBI kullanmak istiyorum bu yüzden Amazon'u tercih ettim. Sizce mantıklı mı güzel kâr eder miyim? Genişletmek için tıkla... Geleceği görmediğimiz için güzel kâr edip etmeyeceğini bilemeyiz.