Havit Gamenote H2002P RGB 7.1 USB Mikrofonlu Siyah Oyuncu Kulaklığı fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Havit Gamenote H2002P RGB 7.1 USB Mikrofonlu Siyah Oyuncu Kulaklığı en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
Pahalı hocam orası. İlk yazdığım cümleyi pek dikkate almayın, piyasada her yerde o ürünü satıyorlar. Distribütör bile olabilirler. Araştıracağım biraz.
Pahalı hocam orası. İlk yazdığım cümleyi pek dikkate almayın, piyasada her yerde o ürünü satıyorlar. Distürbitör bile olabilirler. Araştıracağım biraz.
Güvensiz link bırakmassiniz biliyorum ama, ilk defa duyuyorum bu siteyi. İyidir umarım babamın kart ile yapacağım da kendi kartıma para yüklemesi ayrı dert.
Güvensiz link bırakmassiniz biliyorum ama, ilk defa duyuyorum bu siteyi. İyidir umarım babamın kart ile yapacağım da kendi kartıma para yüklemesi ayrı dert.
@QuasarWhisper Site önerisi olarak değil, satıcının sitesini attım size. Distribütörlük bilgisi bulamadım ama alınabilir duruyor. Zaten diğer arkadaşların da bahsettiği gibi Amazon destek olur sıkıntılarda.