Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 8 Mayıs 2024 #51 Einstein dedi: SNR margini oto yerine 8 yap sonra 100 Mbps'e yükselt olur CRC artıyorsa yavaşlar internet dediğim eklentiyi kur bak CRC hatası var mı diye. Genişletmek için tıkla... Hem uploadı hem de downloadı mı 8e çekeyim?
Einstein dedi: SNR margini oto yerine 8 yap sonra 100 Mbps'e yükselt olur CRC artıyorsa yavaşlar internet dediğim eklentiyi kur bak CRC hatası var mı diye. Genişletmek için tıkla... Hem uploadı hem de downloadı mı 8e çekeyim?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #52 Yok SNR margini oto yerine 8 dB yap yeter.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 8 Mayıs 2024 #53 Einstein dedi: Yok SNR margini oto yerine 8 dB yap yeter. Genişletmek için tıkla... 8dB yaptım Atanabilir hız 95 oldu hocam.
Einstein dedi: Yok SNR margini oto yerine 8 dB yap yeter. Genişletmek için tıkla... 8dB yaptım Atanabilir hız 95 oldu hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #54 Tamam işte 100 Mbps yükseltcen paketi o hızı 8 dB altına düşmeyecek şekilde ayarlar upload 20 olur o zaman. Hocam attığım linkteki eklentiyi kurup CRC hatası var mı diye bakar mısın?
Tamam işte 100 Mbps yükseltcen paketi o hızı 8 dB altına düşmeyecek şekilde ayarlar upload 20 olur o zaman. Hocam attığım linkteki eklentiyi kurup CRC hatası var mı diye bakar mısın?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 8 Mayıs 2024 #55 Einstein dedi: Tamam işte 100 Mbps yükseltcen paketi o hızı 8 dB altına düşmeyecek şekilde ayarlar upload 20 olur o zaman. Hocam attığım linkteki eklentiyi kurup CRC hatası var mı diye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... CRC 1 şu an.
Einstein dedi: Tamam işte 100 Mbps yükseltcen paketi o hızı 8 dB altına düşmeyecek şekilde ayarlar upload 20 olur o zaman. Hocam attığım linkteki eklentiyi kurup CRC hatası var mı diye bakar mısın? Genişletmek için tıkla... CRC 1 şu an.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2024 #56 Hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı neydi unuttum CRC normal şu an dediğimi yaparsan upload 20 olur maç izliyorum çok müsait değilim.
Hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı neydi unuttum CRC normal şu an dediğimi yaparsan upload 20 olur maç izliyorum çok müsait değilim.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 9 Mayıs 2024 #57 Einstein dedi: Hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı neydi unuttum CRC normal şu an dediğimi yaparsan upload 20 olur maç izliyorum çok müsait değilim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Türk telekom kullanıyorum, 8dB sabitledim birazdan hızı yükselteceğim.
Einstein dedi: Hocam kullandığın internet servis sağlayıcısı neydi unuttum CRC normal şu an dediğimi yaparsan upload 20 olur maç izliyorum çok müsait değilim. Genişletmek için tıkla... Sorun değil hocam. Türk telekom kullanıyorum, 8dB sabitledim birazdan hızı yükselteceğim.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #58 Müşteri hizmetlerini arayıp yükselttirmen lazım.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 9 Mayıs 2024 #59 Einstein dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp yükselttirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Normalde online işlemlerden yükseltiyorum, müşteri hizmetleri şart mı?
Einstein dedi: Müşteri hizmetlerini arayıp yükselttirmen lazım. Genişletmek için tıkla... Normalde online işlemlerden yükseltiyorum, müşteri hizmetleri şart mı?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.380 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #60 Öylede yapabilirsin.