Amazon'daki More Buying Choices Nedir?

J.Reverdi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu seçenek nedir? Hemen her ürünün altında böyle bir seçenek oluyor ve fiyat olarak üstte yazandan çok daha uygun olabiliyor, bu fiyat nedir, alacağımız ürünü bu fiyattan alma olanağımız var mıdır?
Örn; Bu MSI kartın normal fiyatı 560 dolarken altındaki seçenekteki 411 dolarlık seçenek nedir?

MSI Graphics Cards GTX 980 GAMING 4G

by MSI
$560.90
Only 1 left in stock - order soon.
More Buying Choices
$560.90new(16 offers)
$411.24used(3 offers)

Son düzenleyen: Moderatör:
"Used" yazısından da anlayacağınız gibi, sıfır olmayan kullanılmış, başka bir satıcı tarafından amazon üzerinden satılan ürün.
Bu tür vergi sınırını aşan ürünlerde amazon tarafından satılanı almanızı öneririm ki gümrük vergisi konusunda sıkıntı yaşarsanız çözümü daha güvenilir olsun.

Evet zaten arama yaparken satıcının Amazon olmasına dikkat ediyorum fakat bu ikinci seçenekteki fiyat bazen çok uygun olduğu için satıcısı farklı olsa da alınır diyordum ama ikinci el olduğunu söylediğiniz iyi oldu bu konuda da aydınlanmış oldum teşekkürler.

Rica ederim. Satıcı olarak amazon dışı alımlarda garanti,kargo ücreti,gümrük vergisi gibi konular sıkıntı yaratabilir. Dikkat edilmesi gerek diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı