Çözüldü Amazon'daki Razer Cobra yurt dışından mı geliyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
@Shinsai, tahmini teslimat tarihinin 2 Aralık olduğuna emin misiniz? Bende 27 Kasım olarak gözüküyor. Muhtemelen Prime üyesi değilsiniz, bu sebepten teslimat tarihi geç gözüküyor ve oradaki de tahmini teslimat tarihidir. Amazon, onun süresini biraz uzun tutuyor ve genelde o tarihten önce geliyor. Prime üyesi olun, Prime üyesi olursanız 27 Kasım gözükür tahmini teslimat tarihi. Ürün Türkiye'den gönderiliyor. Eğer yurt dışından gönderilecek olsaydı "yurt dışından gönderim sağlanır" ibaresi kesin olurdu. Kargo gönderiminde de Prime üyelerine ayrıcalık tanınıyor, Prime üyelerinin kargoları; normal Amazon kullanıcılarının kargosuna nazaran daha hızlı gönderiliyor.
@Shinsai, tahmini teslimat tarihinin 2 Aralık olduğuna emin misiniz? Bende 27 Kasım olarak gözüküyor. Muhtemelen Prime üyesi değilsiniz, bu sebepten teslimat tarihi geç gözüküyor ve oradaki de tahmini teslimat tarihidir. Amazon, onun süresini biraz uzun tutuyor ve genelde o tarihten önce geliyor. Prime üyesi olun, Prime üyesi olursanız 27 Kasım gözükür tahmini teslimat tarihi. Ürün Türkiye'den gönderiliyor. Eğer yurt dışından gönderilecek olsaydı "yurt dışından gönderim sağlanır" ibaresi kesin olurdu. Kargo gönderiminde de Prime üyelerine ayrıcalık tanınıyor, Prime üyelerinin kargoları; normal Amazon kullanıcılarının kargosuna nazaran daha hızlı gönderiliyor.

Çözüm
Herkese selamlar. Razer Cobra alacaktım da kargo dahil en ucuz Amazon'da gözüküyor ama tahmini teslimat süresi 2 Aralık. Bu çok değil mi ya? Yurt dışından mı geliyor ki?

Onun dışında TeknoSA'dan alsam olur mu? Tahmini teslimat süresi çok uzun.
Bence yurtiçi almak daha mantıklı, en azından iade falan gibi bir durumla karşılaşırsanız daha kolay olur.

Tabii aradaki fiyat farkını bilmiyorum varsa.

Bence yurtiçi almak daha mantıklı, en azından iade falan gibi bir durumla karşılaşırsanız daha kolay olur.

Tabii aradaki fiyat farkını bilmiyorum varsa.
İkisi de aynı da +40 TL kargo fiyatı var TeknoSA'da.
Amazon Prime alsam çözülür diyorsunuz yani hocam. Evet, Prime üyesi değilim.

Zaten bunu görünce bir an şaşırdım :D Teşekkür ederim. Baktım hala geç gösteriyor gidip TeknoSA'dan alırım ya.
1732440381446.png

Bende tahmini teslimat yarın diyor (prime). İstanbul'dayım. Hep zamanında geliyor benim kargolar.

Daha önce Teknosa'da sorun yaşayıp mağazada bağır çağır iş yaptırdığım için şahsen kapısının önünden bile geçmiyorum. Elektronik ürünleri Amazon'dan almaya çalışıyorum.
Bursa'ya da çok geç gelmez o zaman hocam. Teşekkürler.

Amazon Prime alsam çözülür diyorsunuz yani hocam. Evet, Prime üyesi değilim.

Evet, Amazon Prime alırsanız sorununuz çözülür ve kargo ücreti ödemezsiniz. Amazon Prime'ın ilk ayı bedavaydı en son, değiştiyse bilmiyorum da Amazon Prime'ın birçok avantajı da var: Hızlı ve ücretsiz kargo, indirimler, sepette indirimler, Prime Video gibi avantajı var ve aylık fiyatı da yanlış değilsem ya 39 ya da 49 TL idi. Ucuz olduğu için fiyatını pek umursamıyordum, öyle diyeyim. :D

Evet, Amazon Prime alırsanız sorununuz çözülür ve kargo ücreti ödemezsiniz. Amazon Prime'ın ilk ayı bedavaydı en son, değiştiyse bilmiyorum da Amazon Prime'ın birçok avantajı da var: Hızlı ve ücretsiz kargo, indirimler, sepette indirimler, Prime Video gibi avantajı var ve aylık fiyatı da yanlış değilsem ya 39 ya da 49 TL idi. Ucuz olduğu için fiyatını pek umursamıyordum, öyle diyeyim. :D
Amazon Prime adamdır hocam. Cuma akşamı aldığım ürünü cumartesi öğlen 1’de getiriyor adamlar. Çok çok hızlı. Fiyatı da 39 lira dediğiniz gibi bayağı ucuz. Bir şey alsanız kargo parası 50 lira istiyor zaten.

@Keremmss, Amazon gerçekten adamdır. Birçok siteye rekabet oluşturdu, diğer siteler de kendisine çekidüzen vermek zorunda kaldı. Örneğin Amazon'un kargo firmasında ürününüzün nerede olduğunu detaylı şekilde takip edebiliyordunuz, diğer kargo firmalarında bu yoktu. Onlar da yavaş yavaş getirmeye başladı. Çoğunda var artık. :) Rekabet olması gerçekten harika, bizim işimize geliyor. Diğer siteler de kafalarına göre yüksek fiyat çekemiyor artık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı