M muhammeterturağalafa Centipat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Amazon'daki ürünü ETSY aktardım ve sipariş geldi ama kullanıcının tel no bulamadım. Tel no hangi kısımdan bulabilirim?
Amazon'daki ürünü ETSY aktardım ve sipariş geldi ama kullanıcının tel no bulamadım. Tel no hangi kısımdan bulabilirim?
technope Hectopat İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.093 Çözümler 11 22 Temmuz 2024 #2 Etsy'de müşteri politikaları gereği telefon numarası müşteriden alınmıyor. Yalnızca adres bilgisi ve mail olur.
Etsy'de müşteri politikaları gereği telefon numarası müşteriden alınmıyor. Yalnızca adres bilgisi ve mail olur.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.115 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Temmuz 2024 #3 Özelleştirme kısmına telefon numarası girdisi ekleyin. Telefon numarası girmeyen müşteriye de kargo için telefon numaranız gerek yazın.
Özelleştirme kısmına telefon numarası girdisi ekleyin. Telefon numarası girmeyen müşteriye de kargo için telefon numaranız gerek yazın.
Kullanniix Femtopat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #4 die dedi: Özelleştirme kısmına telefon numarası girdisi ekleyin. Telefon numarası girmeyen müşteriye de kargo için telefon numaranız gerek yazın. Genişletmek için tıkla... Nereden ekliyoruz tam olarak ben bulamadım technope dedi: Etsy'de müşteri politikaları gereği telefon numarası müşteriden alınmıyor. Yalnızca adres bilgisi ve mail olur. Genişletmek için tıkla... simdik kimlik bil. lazım kendi tcmi yazsam sorun olurmu Son düzenleme: 22 Temmuz 2024
die dedi: Özelleştirme kısmına telefon numarası girdisi ekleyin. Telefon numarası girmeyen müşteriye de kargo için telefon numaranız gerek yazın. Genişletmek için tıkla... Nereden ekliyoruz tam olarak ben bulamadım technope dedi: Etsy'de müşteri politikaları gereği telefon numarası müşteriden alınmıyor. Yalnızca adres bilgisi ve mail olur. Genişletmek için tıkla... simdik kimlik bil. lazım kendi tcmi yazsam sorun olurmu