Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 596 18 Ekim 2024 #1 Amazon resmi satıcısı olan 24 inç 144 Hz monitör önerin. Satıcı benim için önemli iade yapmak için. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2024
MiyFany Femtopat Katılım 16 Ekim 2024 Mesajlar 253 Makaleler 1 Çözümler 2 18 Ekim 2024 #2 ysfakbyr06 dedi: Amazon resmi satıcısı olan 24 inç 144 Hz monitör önerin. Satıcı benim için önemli iade yapmak için. Genişletmek için tıkla... Amazon da tek ASUS var oda 8.000TL ysfakbyr06 dedi: Amazon resmi satıcısı olan 24 inç 144 Hz monitör önerin. Satıcı benim için önemli iade yapmak için. Genişletmek için tıkla... Bilindik sitede alinca eğer piksel ölü çıkarsa derdini anlat alırlar Asus Acer Asus tuf LG Viewsonic ysfakbyr06 dedi: Amazon resmi satıcısı olan 24 inç 144 Hz monitör önerin. Satıcı benim için önemli iade yapmak için. Genişletmek için tıkla... Ve şu an Acer kullanıyorum aşırı memnunum renk doluluğu olsun kare hızı olsun ince çerçeve ölü piksel yok film izlerken kalitesi oyunlarda kalitesi çok iyi. Son düzenleme: 18 Ekim 2024
ysfakbyr06 dedi: Amazon resmi satıcısı olan 24 inç 144 Hz monitör önerin. Satıcı benim için önemli iade yapmak için. Genişletmek için tıkla... Amazon da tek ASUS var oda 8.000TL ysfakbyr06 dedi: Amazon resmi satıcısı olan 24 inç 144 Hz monitör önerin. Satıcı benim için önemli iade yapmak için. Genişletmek için tıkla... Bilindik sitede alinca eğer piksel ölü çıkarsa derdini anlat alırlar Asus Acer Asus tuf LG Viewsonic ysfakbyr06 dedi: Amazon resmi satıcısı olan 24 inç 144 Hz monitör önerin. Satıcı benim için önemli iade yapmak için. Genişletmek için tıkla... Ve şu an Acer kullanıyorum aşırı memnunum renk doluluğu olsun kare hızı olsun ince çerçeve ölü piksel yok film izlerken kalitesi oyunlarda kalitesi çok iyi.