Amazon'dan 1650 Dolara i7 6700K Sistem

Revalith

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, kasa toplamayı düşünüyorum. Sizce hazırladığım kasa iyi mi? Amazon'dan alsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?
bilgisayar.png

Anakart Türkiye'ye gönderilmiyor ki diye biliyorum... 6700k Türkiye'de çok daha ucuz, baktım şimdi Amazon'da ki fiyatına :),bir karı olmayacak yani Amazon'dan almanın . Ayrıca kasada bi 60 dolar da kargo ekleniyor. Yurtiçinden daha pahalı oluyor kasa almak böylece vs. Bazı şeyleri Amazon'dan alın ekran kartı gibi. Bazı şeyleri Türkiye'den.

upload_2015-11-15_21-34-54.png

Son düzenleme:
PSU, ekran kartı ve SSD dışında diğer bileşenleri Amazon'dan almanıza gerek yok. Fazla bir kârınız olmuyor. Kasayı Amazon'dan almanızı önermiyorum, öyle bir kargo parası alıyorlar ki... evlere şenlik. Zaten anakart gönderilmiyor, işlemci de daha pahalıya geliyor. Amazon'dan alacaksanız risk de almalısınız ve riske girmeye değecek kadar kâr etmiyorsanız hiç bulaşmayın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı