Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım yalnız ekran kartı, kasa, PSU, SSD yok onları türkiyeden alıcam ekran kartı olarak şimdilik ikinci el bir R7 240 almayı düşünüyorum malum ekran kartı fiyatları baya bir uçmuş vaziyette. Sistem şu şekilde: Bir sıkıntı olur mu sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2017
Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım yalnız ekran kartı, kasa, PSU, SSD yok onları türkiyeden alıcam ekran kartı olarak şimdilik ikinci el bir R7 240 almayı düşünüyorum malum ekran kartı fiyatları baya bir uçmuş vaziyette. Sistem şu şekilde: Bir sıkıntı olur mu sizce?
105993 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2016 Mesajlar 6.913 Makaleler 3 Çözümler 43 17 Temmuz 2017 #2 Sıkıntı olmaz zaten ekran görüntüsünde 300TL vergi tahsis edileceğinden bahsetmiş. Ödemeyi dolar olarak yapmanda fayda var. Amazon kuru yüksek alıyor.
Sıkıntı olmaz zaten ekran görüntüsünde 300TL vergi tahsis edileceğinden bahsetmiş. Ödemeyi dolar olarak yapmanda fayda var. Amazon kuru yüksek alıyor.
Ichimaru Hectopat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 423 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2017 #3 105993 dedi: Sıkıntı olmaz zaten ekran görüntüsünde 300TL vergi tahsis edileceğinden bahsetmiş. Ödemeyi dolar olarak yapmanda fayda var. Amazon kuru yüksek alıyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim dikkate alacağım. Birde Amazon'dan RAM almak mantıklı mı?
105993 dedi: Sıkıntı olmaz zaten ekran görüntüsünde 300TL vergi tahsis edileceğinden bahsetmiş. Ödemeyi dolar olarak yapmanda fayda var. Amazon kuru yüksek alıyor. Genişletmek için tıkla... Tavsiyeniz için teşekkür ederim dikkate alacağım. Birde Amazon'dan RAM almak mantıklı mı?