Amazon'dan 23 Mart'ta alınan Buds 3 Pro gelmedi

bjkworld26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Saticisi ve gondericisi Amazon olan Buds 3 Pro kulaklikgi 23 Mart'ta sipariş verdim. Normalde ertesi gün gelmesi gerekirken 27 Mart oldu gelmedi. Bu süre zarfinda 2 tane müşteri temsilcisi ile konuştum. Kargonun depoda oldugu kolay gelsin kargo sirketinin almadigi yaziyormus. Siteden kontrol ettiğimde gönderildi olarak gözüküyor. Amazon Prime kullanıyorum ve müşteri temsilcisi daha fazla beklememem adina ayin 28'inde Express teslimat olup olmadigini sordu. Bende gözüküyor dedim. Bunun üzerine para iadesi yapıp tekrar sipariş vermemi söyledi. 23 Mart'ta sipariş verdigimde urunun fiyati 5499 TL idi 24 Mart'ta bahar indiriminden 5299 TL düşmüştü daha ürün gelmeden. 27'sinde para iademi yaptilar ürün 5700 kusure çıkmış. Aradaki fiyat farkinida odediler ve tekrar sipariş verdim. 28 oldu 22.00'a kadar teslim edilecekti. Gelmedi 29 oldu gene gelmedi. Araya bayram girdi. 2 Nisanda kargolar çalışmaya başladi 2 gun gecti gene gelmedi. Tekrardan müşteri temsilcisi ile konuştum. Ayni durum. Kargo takılmış. Para iadesi istemedigimi satin aldigim ürünün tarafima gönderilmesini istedigimi soyledim. Bana ürün takilmis beklesenizde gelmeyebilir biz bunu degisim gosterelim tekrardan kargo firmasina yonlendirelim dedi ayin 4'unde. Araya cmts pazar girdi. Bugün pazartesi kargonun durumu gene ayni. Zaten mesajda gelmedi. Bugün tekrardan yazdim. Hep ayni seyler sizle özel olarak ilgilenecegim, arayacagim sizi vs diyorlar. Ne arayan var ne soran. Daha yetkiliniz yok mu diyorum yetkili benim diyor. Bu arada başka bir ürün sipariş verdim o geldi. Bu bahar doneminden dolayi fiyatlari yukseltmek icin mi gondermiyorlar anlamadim ama çok büyük mağdur ettiler beni kulakliksiz kaldım. Fiyati ucuz da degil paramla aldigim ürünü göndermiyorlar. Internetten cok alisveris yaptim. Amazon'dan da özellikle. Amazona da çok guvenirdim beni hayal kirikligina ugrattilar. Ne yapacağım bilmiyorum

Ürün bu

Hala yok!

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250407_150729_Amazon Shopping.jpg
    70,2 KB · Görüntüleme: 32
hocam son durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…