Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 Monitörü sadece Amazon'dan ve Amazon'un satması gerekiyor ürünü çünkü para iadesini Amazon hediye çeki olarak yaptılar 90 günü geçtiği için. 4 bin TL bütçem. LG24GS60 var bu fiyata Amazon satıcılı, alınır mı? Şimdiden sağ olun.
Monitörü sadece Amazon'dan ve Amazon'un satması gerekiyor ürünü çünkü para iadesini Amazon hediye çeki olarak yaptılar 90 günü geçtiği için. 4 bin TL bütçem. LG24GS60 var bu fiyata Amazon satıcılı, alınır mı? Şimdiden sağ olun.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.288 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #2 Amazon.com.tr Amazon.com.tr
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 ahmttunc dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 2.yi alamam konuya da yazmıştım Amazon satıcılı ürün olmak zorunda.
ahmttunc dedi: Amazon.com.tr Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... 2.yi alamam konuya da yazmıştım Amazon satıcılı ürün olmak zorunda.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.288 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #4 Fenerbahçelii dedi: 2.yi alamam konuya da yazmıştım Amazon satıcılı ürün olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Amazon satıcı sandım kusura bakma. 1 üzmez.
Fenerbahçelii dedi: 2.yi alamam konuya da yazmıştım Amazon satıcılı ürün olmak zorunda. Genişletmek için tıkla... Amazon satıcı sandım kusura bakma. 1 üzmez.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 ahmttunc dedi: Amazon satıcı sandım kusura bakma. 1 üzmez. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi onu bende gördüm asıl hedefim MAG 256F almaktı fakat onu da Amazon satıcısı satmıyor LG'nin parasına değer mi?
ahmttunc dedi: Amazon satıcı sandım kusura bakma. 1 üzmez. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi onu bende gördüm asıl hedefim MAG 256F almaktı fakat onu da Amazon satıcısı satmıyor LG'nin parasına değer mi?
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.288 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #6 Fenerbahçelii dedi: Dediğim gibi onu bende gördüm asıl hedefim MAG 256F almaktı fakat onu da Amazon satıcısı satmıyor LG'nin parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... Valla arkadaşın Series S’ine aldık 3300 yazın, hala taş gibi. MAG256F benim de gönlümden geçen ama ne yazık ki.
Fenerbahçelii dedi: Dediğim gibi onu bende gördüm asıl hedefim MAG 256F almaktı fakat onu da Amazon satıcısı satmıyor LG'nin parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... Valla arkadaşın Series S’ine aldık 3300 yazın, hala taş gibi. MAG256F benim de gönlümden geçen ama ne yazık ki.
T TheMagicalGaylord Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #7 Fenerbahçelii dedi: Dediğim gibi onu bende gördüm asıl hedefim MAG 256F almaktı fakat onu da Amazon satıcısı satmıyor LG'nin parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... ITOPYA'dan alsanız olmaz mı MAG 256F'i?
Fenerbahçelii dedi: Dediğim gibi onu bende gördüm asıl hedefim MAG 256F almaktı fakat onu da Amazon satıcısı satmıyor LG'nin parasına değer mi? Genişletmek için tıkla... ITOPYA'dan alsanız olmaz mı MAG 256F'i?
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #8 TheMagicalGaylord dedi: İtopya'dan alsanız olmaz mı MAG 256F'i? Genişletmek için tıkla... Benim de amacım oydu fakat Amazon iade parasını amazona yatırdı.
TheMagicalGaylord dedi: İtopya'dan alsanız olmaz mı MAG 256F'i? Genişletmek için tıkla... Benim de amacım oydu fakat Amazon iade parasını amazona yatırdı.
ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.288 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #9 TheMagicalGaylord dedi: ITOPYA'dan alsanız olmaz mı MAG 256F'i? Genişletmek için tıkla... Param amazonda kredi demiş, harcamam için amazon satıcılı olmak zorunda demiş. İtopya öneriyorsun.
TheMagicalGaylord dedi: ITOPYA'dan alsanız olmaz mı MAG 256F'i? Genişletmek için tıkla... Param amazonda kredi demiş, harcamam için amazon satıcılı olmak zorunda demiş. İtopya öneriyorsun.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #10 ahmttunc dedi: Vallahi arkadaşın Series S'ine aldık 3300 yazın, hala taş gibi. MAG256F benim de gönlümden geçen ama ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... MAG 256F in stokunu Amazon yeniler mi sizce bekleyeyim mi?
ahmttunc dedi: Vallahi arkadaşın Series S'ine aldık 3300 yazın, hala taş gibi. MAG256F benim de gönlümden geçen ama ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... MAG 256F in stokunu Amazon yeniler mi sizce bekleyeyim mi?