ahmttunc Hectopat İndirim Avcısı Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 5.288 Çözümler 4 27 Kasım 2024 #21 Fenerbahçelii dedi: Bugün akşama kadar başka bir öneri gelmezse alacağım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Fenerbahçelii dedi: Bugün akşama kadar başka bir öneri gelmezse alacağım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
T TheMagicalGaylord Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 566 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #22 Fenerbahçelii dedi: Bugün akşama kadar başka bir öneri gelmezse alacağım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ne demek alıp geldiğinde testleri paylaşırsan sevinirim.
Fenerbahçelii dedi: Bugün akşama kadar başka bir öneri gelmezse alacağım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Ne demek alıp geldiğinde testleri paylaşırsan sevinirim.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #23 TheMagicalGaylord dedi: Ne demek alıp geldiğinde testleri paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. @Smmmhunter sen ne dersin hocam? @YüzbaşıJohnPrice Son düzenleme: 27 Kasım 2024
TheMagicalGaylord dedi: Ne demek alıp geldiğinde testleri paylaşırsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki. @Smmmhunter sen ne dersin hocam? @YüzbaşıJohnPrice
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.148 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #24 Fenerbahçelii dedi: Tabii ki. @Smmmhunter sen ne dersin hocam? @YüzbaşıJohnPrice Genişletmek için tıkla... Ben konuyu anlayamadım satıcı ve gönderen Amazon mu olmalı? Amazonda bu bütçedeki en iyi monitör bu. Amazon.com.tr
Fenerbahçelii dedi: Tabii ki. @Smmmhunter sen ne dersin hocam? @YüzbaşıJohnPrice Genişletmek için tıkla... Ben konuyu anlayamadım satıcı ve gönderen Amazon mu olmalı? Amazonda bu bütçedeki en iyi monitör bu. Amazon.com.tr
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.018 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 27 Kasım 2024 #25 ahmttunc dedi: Yok hocam o zamanda DEY BİLGİSAYAR satıyordu arkadaşıma aldırdım hatta amazondan. Genişletmek için tıkla... Dey Bilgisayar zaten İtopya.
ahmttunc dedi: Yok hocam o zamanda DEY BİLGİSAYAR satıyordu arkadaşıma aldırdım hatta amazondan. Genişletmek için tıkla... Dey Bilgisayar zaten İtopya.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #26 YüzbaşıJohnPrice dedi: Ben konuyu anlayamadım satıcı ve gönderen Amazon mu olmalı? Amazon'da bu bütçedeki en iyi monitör bu. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Para Amazon hediye kartında olduğu için satıcıda gönderende Amazon olmak zorunda hocam öyleymiş o yüzden alamıyorum MAG256 F
YüzbaşıJohnPrice dedi: Ben konuyu anlayamadım satıcı ve gönderen Amazon mu olmalı? Amazon'da bu bütçedeki en iyi monitör bu. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Para Amazon hediye kartında olduğu için satıcıda gönderende Amazon olmak zorunda hocam öyleymiş o yüzden alamıyorum MAG256 F
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.148 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #27 Fenerbahçelii dedi: Para Amazon hediye kartında olduğu için satıcıda gönderende Amazon olmak zorunda hocam öyleymiş o yüzden alamıyorum MAG256 F Genişletmek için tıkla... O zaman en iyi seçenek bu kalıyor. Amazon.com.tr
Fenerbahçelii dedi: Para Amazon hediye kartında olduğu için satıcıda gönderende Amazon olmak zorunda hocam öyleymiş o yüzden alamıyorum MAG256 F Genişletmek için tıkla... O zaman en iyi seçenek bu kalıyor. Amazon.com.tr
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #28 Smmmhunter dedi: Dey bilgisayar zaten İtopya. Genişletmek için tıkla... Anlayamadım hocam?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.018 Makaleler 1 Çözümler 110 Yer Tulum, Meksika 27 Kasım 2024 #29 Fenerbahçelii dedi: Anlayamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Başka birisi İtopya yerine Dey Bilgisayar'dan aldım demiş. Bende ikisinin de aynı firma olduğunu söyledim. Amazon.com.tr
Fenerbahçelii dedi: Anlayamadım hocam? Genişletmek için tıkla... Başka birisi İtopya yerine Dey Bilgisayar'dan aldım demiş. Bende ikisinin de aynı firma olduğunu söyledim. Amazon.com.tr
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.315 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #30 YüzbaşıJohnPrice dedi: O zaman en iyi seçenek bu kalıyor. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Başka birisi İtopya yerine dey Bilgisayar'dan aldım demiş. Bende ikisinin de aynı firma olduğunu söyledim. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende bunun için etiket atmıştım alınır mı bu? Tatmin eder mi, MSI ile çok fazla fark var mı arasında.
YüzbaşıJohnPrice dedi: O zaman en iyi seçenek bu kalıyor. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: Başka birisi İtopya yerine dey Bilgisayar'dan aldım demiş. Bende ikisinin de aynı firma olduğunu söyledim. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bende bunun için etiket atmıştım alınır mı bu? Tatmin eder mi, MSI ile çok fazla fark var mı arasında.