Amazon'dan 4 bin TL monitör önerisi

Hocam ben kendim bu monitörü bizzat kullanıyorum ve ghosting neredeyse hiç yok. Aşırı iyi bir monitör ve iyi olduğundan 2 adet aldım çift monitör kullanıyorum.

Tamam hocam eyvallah.

Dostlar merhaba monitor geldi kurulumunu falan laptopa yaptım bağladım yaptım fakat birkaç sorum olacak.
1: Monitoru 2 günlüğüne HDMI ile bağladım Type-C to DP gelecek yarına şu an yazı yazarken falan yazı bazen donuyor 1 2 saniye sonra geliyor HDMI olduğu için mi?
2: Aşağıda ki fotoğrafta ayarları doğru yapmış mıyım yalnızca 2 üzerinde göster demem mi gerekiyor.

@YüzbaşıJohnPrice yardımcı olma şansın var mı dostum.

Son düzenleme:

Takılma HDMI'dan kaynaklı olabilir de olmayabilir de markası, kalitesi falan etkileyebilir. Ben laptoptan monitöre HDMI ile bağlanıyorum bir sorun yaşamadım.

1 laptop ekranınızdır 2 monitördür emin olmak için "Tanımla" seçeneğine basın hangisinin hangisi olduğunu anlarsınız. Oradan 2'ye gelip "bunu ana ekranım yap" seçeneğine tıklayın ana ekranınız monitörünüz olacaktır yani uygulamalar falan orada açılacak. Benim tavsiyem "Ekranları genişlet" olarak kullanmanız yönünde olacaktır çünkü 2 monitör kullanıyormuş gibi oluyor öyle daha kullanışlı geliyor bana.

HDMI ile alakalı değilse ne yapmam gerek yarın kontrol edeceğim. Ayrıca siyah renkte çok dikkatli bakınca 2 tane ölü pixel çıktı değişime değer mi? Normalde görmedim belli olmuyor monitöre yaklaşınca anladım.

Ölü piksel var ise ve bundan eminseniz değiştirin artma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…