Amazon'dan 7000 TL yurt dışı direksiyon seti önerisi

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Amazon'dan Türkiye'ye teslimat seçeneği olan bir direksiyon seti almayı düşünüyorum. Yoksa mecburen Rampage V902s ya da benzeri bir set alacağım. Bütçem 7000 TL'ye kadar ama 7000 TL'yi aşamam. Bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam eğer 2.el isterseniz g25 falan olabilir yada dfgt

Hocam Rampage de FFB yok ve kaliteli değiller. Eğer böyle uzun bir süre sürekli kullanırım diyorsanız bekleyip para olunca G29 alın ama hevesim bitince ileride bir kenara atabilirim diyorsanız ikinci el temiz Logitech DFGT alın. Emin olun Rampage'den iyidir. Temizi 3.5 ile 4.5 arası bulunduğunuz şehre göre değişir.

DFGT biraz zor bulunuyor. Yine bulunur ama bu kadar eski bir direksiyon setinin temizini bulmak artık çok zor. Bunun yanında ikinci el satışlarda bazı sıkıntılar çıkabiliyor maalesef ki. G29 için para biriktirecek durumum da yok. Ben de bilmiyorum ne yapacağımı

Bana sorarsanız Rampage alacağınıza diğerlerinede paranız şuan çıkmıyorsa hiç almayın derim. Emin olun iyi bir deneyim yaşatmıyorlar. İlla klavyeden sıkıldım dersenizde iyi bir gamepad alın keyfinize bakın.

Default haliyle kaliteli bir deneyim yaşatmıyor orası kesin. ETS 2'de kesik kesik dönmesi, Forza Horizon'da ölü bölge sorunu... Ama ETS 2'nin geniş ayar menüsü sayesinde doğru ayarlar yapılırsa gayet akıcı bir deneyim yaşatabiliyor. Youtube'daki videolarda ayarları var. Forza Horizon kısmındaysa iç kamera pek fazla kullanılmadığı için görsel bir rahatsızlık yaşatmıyor. Ölü bölge sorunu ekstra programlarla çözülebiliyor. Şuan Rampage fanatikliği yapıyormuşum gibi görünebilirim. FFB olmaması bir sorun ama alacağım ilk direksiyon setimde FFB olması çok önemli değil sanırım. Ayrıca dediğim gibi sorunların önemli bir kısmı çeşitli yöntemlerle giderilebiliyor. Fiyatına göre vitesli debriyajlı olması da iyi. Tabi ki alt segment bir ürün ama herkesin kötülediği kadar kötü olmasa gerek. Ha şöyle bir nokta var; ne kadar kullanırım, kaç yıl ya da kaç ay belki de kaç hafta dayanır orasını bilemem. Çocukluk hayalimdir almayı çok istiyorum ama maalesef ekonomik durum yüzünden sadece bu seviyedeki setleri alabiliyorum. Konuda bahsettiğim gibi yurt dışından(Amazon ya da başka bir site) bütçem bandında ürün öneriniz varsa linkini atarsanız sevinirim.

İkinci el G29 sonrdaan shifter (vites alabilirsiniz) başka alternatif yok yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…