Amazon'dan 923 liraya alınan ürün gümrükte sorun yaşar mı?

xmasxbalr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Amazon'dan bir grafik tablet almayı düşünüyorum. Ürünün salt fiyatı 710 TL. 213 TL ithalat ücreti ile 923 lira oluyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde son fiyatın 1083 TL'ye kadar çıkabileceğini söylediler. Ne yazık ki 27 euronun üstünde kalıyor bu fiyat. Ürün geçer mi? Geçmezse nasıl bir yol izleniyor geçmesi için? Amazon ücret iadesi yapacaklarını söyledi ama alternatif de aramak istemiyorum pek.

Ayrıca eklemeyi unutmuşum ürün bu.

Amazon.com.tr üzerinden yollanan hiçbir ürün gümrükte takılmaz. Takılacak ürünleri satmıyorlar zaten.

Ben de öyle düşünüyordum ancak müşteri hizmetleri limiti geçtiğini ve daha çok gümrükte ilgili kişiye kaldığını söyledi. Yine de ücret iade edildiği için denemeyi düşüyorum yanıtın için teşekkür ederim.

Amazon.com.tr üzerinden yollanan hiçbir ürün gümrükte takılmaz. Takılacak ürünleri satmıyorlar zaten.

Amazon personelleri sizin kadar kesin konuşmuyor… Bu yüzden 31 dolarlık sıfır ürüne. Türkiye'de 2. eline 40 dolar vermek zorunda kalmıştım.

Arkadaşlar tekrar iletişime geçtim ürünün geçip geçmeyeceği hakkında garanti bir bilgi veremiyorlar. O anki ilgili kişiye bağlı kalma gibi durumlar yaşanıyormuş ancak ödediğiniz tüm ücretler size iade ediliyormuş. Olur da vergi konusunda ücrette sıkıntı yaşanırsa güncellenmiş fiyat mail olarak geliyormuş. Fiyatı onaylamazsanız ücretler yine iade oluyormuş. Kısacası paranız yanmıyormuş. Umarım başkalarının sorusu olursa çözülür.

Merhaba arkadaşlar ürün bugün elime geldi hiçbir sıkıntı çıkmadı 10 gün sürmüş kargosu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı