Amazon'dan aldığım SSD yanlış geldi!

Cellat87

Kilopat
Merhaba arkadaşlar Amazon'dan SSD aldım. Crucial P1 500GB modelini almıştım. Lakin bugün gelen kargonun içinden Intel SSD6 çıktı. Sizce bu durumda ne öneriyorsunuz iade edeyim mi yoksa Intel kalsın kullanayım mi? Sizce hangisi benim yararıma olur?

Bence kullanmayın. Sonuçta para verdiğiniz ürünü kullanmanız en mantıklısı olur. Bu kesinlikle benim fikrim yanlış anlamayın.

Etik olarak Intel kullanman doğru olmaz ama özellikleri aynıysa bence hiç uğraşma kullan geç.

Bunun konusunu açmanız bile zaten bence etik değil burada arkadaşlar etiklik konusunu açmışlar da. Tabii ki de durumu bildirmeniz gerek. Çünkü oradaki çalışanlar seçtiğiniz SSD'nin çıkışını yaptılar, gönderme süreci başladı ve size gönderenler yanlış SSD gönderdiler. Bu durumda iki SSD çıkmış olacak ellerinden. Siz bunu iade edip kendi SSD'nizi aldığınız zaman -tam anlamıyla- sorun çözülmüş olacak. Her şeyi kişisel düşünmeyin.

Doğru olan parasını ödediğin ürünü kullanman dır. Fazla para üstü veren esnafa olayı çaktırmamakla bence aynı şey..

Dostum bazen iyi niyetli satıcılar stokta kalmayınca muadilinde bir ürün gönderebiliyorlar. Faturaya baktığınızda Intel SSD'yi görürseniz içiniz rahat olsun. Ancak diğer şekilde durumu satıcıya belirtmeniz daha etik ve mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…