H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 1 Temmuz 2022 #21 183206 dedi: Hangi bilgiler hocam? Etiket işlerini şubelerinde kendileri yapmıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde hocam; İade kodu: AMZN****** İsim, soy isim: T.C. kimlik no: Telefon numaranız: Ben bu şekilde yapıp gönderiyorum. Sizin yapmanız gerekiyor.
183206 dedi: Hangi bilgiler hocam? Etiket işlerini şubelerinde kendileri yapmıyorlar mı? Genişletmek için tıkla... Şu şekilde hocam; İade kodu: AMZN****** İsim, soy isim: T.C. kimlik no: Telefon numaranız: Ben bu şekilde yapıp gönderiyorum. Sizin yapmanız gerekiyor.
1 183206 Megapat Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 8.122 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Temmuz 2022 #22 hakobest dedi: Şu şekilde hocam; İade kodu: AMZN****** İsim, soy isim: T.C. kimlik no: Telefon numaranız: Ben bu şekilde yapıp gönderiyorum. Sizin yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sitelerinde neden böyle bir bilgi yoktu?
hakobest dedi: Şu şekilde hocam; İade kodu: AMZN****** İsim, soy isim: T.C. kimlik no: Telefon numaranız: Ben bu şekilde yapıp gönderiyorum. Sizin yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sitelerinde neden böyle bir bilgi yoktu?
H hakobest Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 972 Çözümler 15 1 Temmuz 2022 #23 183206 dedi: Sitelerinde neden böyle bir bilgi yoktu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Bugüne kadar; Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo'dan kurye çağırdım ve benden her zaman aynı bilgiler istendi. Sonuçta şubeye de gitseniz aynı bilgileri vereceksiniz. Gene bir şey değişmiyor.
183206 dedi: Sitelerinde neden böyle bir bilgi yoktu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam. Bugüne kadar; Aras Kargo, Yurtiçi Kargo ve MNG Kargo'dan kurye çağırdım ve benden her zaman aynı bilgiler istendi. Sonuçta şubeye de gitseniz aynı bilgileri vereceksiniz. Gene bir şey değişmiyor.