Amazon satıcısından anakart almıştım fakat bazı sorunlar yaşamaktayım. Değişim talep etmek istiyordum siparişlerim kısmında sadece iade seçeneği gözüküyor.
Bende iade yerine garantiye yollamayı düşündüm. İnternette araştırdığımda garanti sürecini hakkında pek kaynak bulamadım. Bu ürünü nasıl garantiye gönderebilirim. Bilgisi olanlar cevaplayabilirseniz sevinirim.
Amazon satıcısından anakart almıştım fakat bazı sorunlar yaşamaktayım. Değişim talep etmek istiyordum siparişlerim kısmında sadece iade seçeneği gözüküyor.
Bende iade yerine garantiye yollamayı düşündüm. İnternette araştırdığımda garanti sürecini hakkında pek kaynak bulamadım. Bu ürünü nasıl garantiye gönderebilirim. Bilgisi olan cevaplayabilirseniz sevinirim.
Bende iade yerine garantiye yollamayı düşündüm. İnternette araştırdığımda garanti sürecini hakkında pek kaynak bulamadım. Bu ürünü nasıl garantiye gönderebilirim. Bilgisi olan cevaplayabilirseniz sevinirim.
Ürün stokta yoksa maalesef değişim yapılmıyor. Teknik servisi Penta ise, onlarla iletişime geçin. Sizlere anlaşmalı kargo kodu vereceklerdir ürünü göndermeniz için. Ek olarak, Amazon üzerinden ürünün faturasını çıktı olarak almayı da unutmayın.
Hocam ASUS ile iletişime geçmeniz gerek fakat o durum tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum, Amazon'un bir alakası yok bu durumda garanti ile ASUS ilgileniyor Amazon sadece satıcı veya aracı diyebiliriz.
Ürün stokta yoksa maalesef değişim yapılmıyor. Teknik servisi penta ise, onlarla iletişime geçin. Sizlere anlaşmalı kargo kodu vereceklerdir ürünü göndermeniz için. Ek olarak, Amazon üzerinden ürünün faturasını çıktı olarak almayı da unutmayın.