Amazon'dan ALFA AWUS 1900 alınır mı?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.585
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Adaptör alacağım ve şu an en iyi adaptör sanırım bu .822.11AC destekliyor ama sadece Amazon'da satılıyor. Yurt dışından gelecek alsam problem yaşar mıyım acaba? Garanti işleri falan nasıl oluyor amazon.com'da?

Ürün: Tıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum koronavirüsü nedeniyle gümrükte sıkıntı yaşayabilirsin. Ama bundan başkası olmaz diyorsan alabilirsin. Bir sorun olursa Amazon para iadesinde sıkıntı çıkarmaz.
Eğer yurtiçinde bir adaptör almak istersen şu adaptörleri önerebilirim.

Dostum koronavirüsü nedeniyle gümrükte sıkıntı yaşayabilirsin. Ama bundan başkası olmaz diyorsan alabilirsin. Bir sorun olursa Amazon para iadesinde sıkıntı çıkarmaz.
Eğer yurtiçinde bir adaptör almak istersen şu adaptörleri önerebilirim.
Bahsettiğiniz ürünler arasında hiç biri işime yaramıyor malesef. Sadece ARCHER T9UH olabilir onun da anteni değişmiyor.

Siz şimdi ne çeşit bir adaptör istiyorsunuz onu yazabilir misiniz eğer yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Linux ile uyumlu bir adaptör lazım monitör mod açılabilmeli ve her adaptör bu desteği sağlamıyor malesef. Belirli chipsetler uyumlu.

Chipsetler;
  • Atheros AR9271
  • Ralink RT3070
  • Ralink RT3572
  • Realtek 8187L (Wireless G adapters)
  • Realtek RTL8812AU (newly in 2017)
  • my research also suggests the Ralink RT5370N is compatible

Linux ile uyumlu bir adaptör lazım monitör mod açılabilmeli ve her adaptör bu desteği sağlamıyor malesef. Belirli chipsetler uyumlu.

Chipsetler;
  • Atheros AR9271
  • Ralink RT3070
  • Ralink RT3572
  • Realtek 8187L (Wireless G adapters)
  • Realtek RTL8812AU (newly in 2017)
  • my research also suggests the Ralink RT5370N is compatible
Kali Linux'dan Bahsediyorsun Sen. Bahsettiğin Adaptörleri Bulamadım Ancak https://www.hepsiburada.com/asus-usb-n14-yuksek-cekim-cift-antenli-kablosuz-usb-adaptor-p-BD501168 Bunu Bende Kali Linux İçin Kullanıyorum. Monitör Moda Sorunsuz Çalışıyor Ayrıca Kali Linux'da Başka Bir şey İçin Kullanacaksan (Ethical Hacking vb.) Hiçbir Sorun Çıkarmıyor Antensiz Versiyonu İse https://www.hepsiburada.com/asus-usb-n10-nano-kablosuz-nano-usb-adaptor-p-BD501169 Bu İkisi Monitör Mode Çalışır. Güvenle Alabilirsin.

Çekim mesafesi oldukça düşük. Elimde ki EVERESE EWN-906 15 dBi bahsettiğiniz antenli ise 5 dBi bana çekim mesafesi gerekiyor ve elimde ki cihazın WiFi standartı 802.11N bana 802.11AC lazım.

alfa AC1900 Wi-Fi adapter bu adaptör sanırım apartman içerisinde alt ve üst daireler arasında Wireless paylaşımını destekliyebiliyor kısaca uzak mesefeler arası internet paylaşımı olabilir diye düşünüyorum acaba doğru mu? Zira ben böyle bir ürün arıyorum.​

Silinen üye 185173, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı