Amazon'dan alınan 30 Euro üstü Royal Kludge RK61 klavye gümrüğe takılır mı?

alierenlkk

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar.

Dün Amazon'dan Royal Kludge RK61 sipariş ettim birçok arastırmam sonunda, ancak biliyorsunuz dün 30 euro sınır geldi yurt dısı ürünlerimize ürünün teslim tarihi tahmini 20 Ağustos diyor. Bu karar yürürlüge 21 Agustos'ta giriyor, sizce iptal etmek icin gec mi yoksa geçer mi ürünüm? Dün mantıken 20 Ağustos teslim ise 17-16 Agustos gibi ürünün gümrükten gecmesi gerek diye düsündüm ve sipariş ettim, görüşlerinizi merak ediyorum, sizce iptal edeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dün Amazon'dan Royal Kludge RK61 sipariş ettim birçok arastırmam sonunda, ancak biliyorsunuz dün 30 euro sınır geldi yurt dısı ürünlerimize ürünün teslim tarihi tahmini 20 Ağustos diyor. Bu karar yürürlüge 21 Agustos'ta giriyor, sizce iptal etmek icin gec mi yoksa geçer mi ürünüm? Dün mantıken 20 Ağustos teslim ise 17-16 Agustos gibi ürünün gümrükten gecmesi gerek diye düsündüm ve sipariş ettim, görüşlerinizi merak ediyorum, sizce iptal edeyim mi?

İsterseniz Amazon canlı destek ile bir görüşün.

Takılmayacağını düşünüyorum.

Dün Amazon'dan Royal Kludge RK61 sipariş ettim birçok arastırmam sonunda, ancak biliyorsunuz dün 30 euro sınır geldi yurt dısı ürünlerimize ürünün teslim tarihi tahmini 20 Ağustos diyor. Bu karar yürürlüge 21 Agustos'ta giriyor, sizce iptal etmek icin gec mi yoksa geçer mi ürünüm? Dün mantıken 20 Ağustos teslim ise 17-16 agustos gibi ürünün gümrükten gecmesi gerek diye düsündüm ve sipariş ettim, görüşlerinizi merak ediyorum, sizce iptal edeyim mi?

Amazon'dan bende klavye sipariş ettim fakat tahmini teslim tarihinde yanlış hatırlamıyorsam neredeyse 1 hafta erken geldi. Risk almam diyorsanız Amazon desteğe bildirip iptal edebilirsiniz.

Amazon'dan bende klavye sipariş ettim fakat tahmini teslim tarihinde yanlış hatırlamıyorsam neredeyse 1 hafta erken geldi. Risk almam diyorsanız Amazon desteğe bildirip iptal edebilirsiniz.
Amazon destek gelcegini icimin rahat olmasını söyledi gelmez ise para iademi alacagım teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı