Amazon'dan alınan 6900 XT kutusu açık geldi

Xinga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Amazon.com.tr'den ve yine Amazon tarafından satılan kartı aldım. Kartın hiç koruma bandı yoktu. Yani ekran kartını çıkardığımda üstündeki naylon hiç dokunulmamış ve pürüssüzdü. Sadece kutunun dış koruma bandı yoktu belki de bu modelde koruma bandı yok bilmiyorum ilk defa aldım çevremde de yok. Ne yapmam gerekiyor?

Kutunun çevresinde falan bir eziklik de yok.

Merhaba arkadaşlar,

Amazon.com.tr'den ve yine Amazon tarafından satılan kartı aldım. Kartın hiç koruma bandı yoktu. Yani ekran kartını çıkardığımda üstündeki naylon hiç dokunulmamış ve pürüssüzdü. Sadece kutunun dış koruma bandı yoktu belki de bu modelde koruma bandı yok bilmiyorum ilk defa aldım çevremde de yok. Ne yapmam gerekiyor?

Kutunun çevresinde falan bir eziklik de yok.

Sen kasaya kutuyu açmadan mı takacaksın. Bu tarz şeyler fabrikada olabilir açıp dene kartta sorun yoksa devam et.

Her markanın kutusunda koruma bandı olmaz sadece elektrostatik poşet içinde hemen hemen her marka koruma bandı yapıştırır o kısım da bir şey yoksa problem işte iade edilmiş olabilir.

YouTube'da aldığın modelin unboxing videoları mutlak vardır bir izle onlarda nasıl

Her markanın kutusunda koruma bandı olmaz sadece elektrostatik poşet içinde hemen hemen her marka koruma bandı yapıştırır o kısım da bir şey yoksa problem işte iade edilmiş olabilir.

Evet o poşette koruma bandı vardı siyah çizgili böyle para bandı gibi değil özel bant gibi bir şeydi. Şimdilik hiç kasama takmadım ne yapmam gerekiyor onu sizlere sorarak analiz etmek istedim ilk önce. Sonuçta iyi bir para verdim.
Ben de Hepsiburada'dan GTX 1660 Super aldığımda dış kutusunda herhangi bir bant yoktu, ürünün muhafazası olan poşetteki bant sağlamsa boş koy gerisini.

Teşekkür ederim bende de aynen böyle şu an

Evet o poşette koruma bandı vardı siyah çizgili böyle para bandı gibi değil özel bant gibi bir şeydi. Şimdilik hiç kasama takmadım ne yapmam gerekiyor onu sizlere sorarak analiz etmek istedim ilk önce. Sonuçta iyi bir para verdim.

Teşekkür ederim bende de aynen böyle şu an
Rica ederim, hayırlı olsun. Ayrıca, bazı üreticiler dış kısma koruma bandını hiç koymuyor bile.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı