Merhabalar .Amazon.com üzerinden Acer Nitro 5 laptop aldım. Şu an kargo aşamasında. Bu laptop geldiğinde Türkiye'deki Acer servisinde RAM ve HDD taktırabilir miyim? Taktırabilirsem Ankara'da servisi var mı?
Merhabalar .Amazon.com üzerinden Acer Nitro 5 laptop aldım. Şu an kargo aşamasında. Bu laptop geldiğinde Türkiye'deki Acer servisinde RAM ve HDD taktırabilir miyim? Taktırabilirsem Ankara'da servisi var mı?
Yolladığına değmez tak veya takamıyorsan bilgisayarcıya götür takdır ama PC'nin başından ayrılma.
Hangi modelini aldın hocam merakettim atabilirsen sevinirim.
Yolladığına değmez tak veya takamıyorsan bilgisayarcıya götür takdır ama PC'nin başından ayrılma.
Hangi modelini aldın hocam merakettim atabilirsen sevinirim.
Bende Acer laptop aldım içerisinden çıkan teknik servis listesi var bende RAM taktırmayı düşünüyordum İzmir'de oturuyorum kağıtta 3 tane İzmir'de servis gözüküyor illa İstanbul'a mı göndermek lazım bir RAM için :/