Amazon'dan alınan Acer laptopın Türkiye servisi var mıdır?

Bütçe
-
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar .Amazon.com üzerinden Acer Nitro 5 laptop aldım. Şu an kargo aşamasında. Bu laptop geldiğinde Türkiye'deki Acer servisinde RAM ve HDD taktırabilir miyim? Taktırabilirsem Ankara'da servisi var mı?

Taktırabilirsin diye düşünüyorum zaten RAM ve HDD takmak zor bir iş değil toplasan 1 dakikamı almaz ama Ankara'da Acer servisi var mı bir fikrim yok.

Merhabalar .Amazon.com üzerinden Acer Nitro 5 laptop aldım. Şu an kargo aşamasında. Bu laptop geldiğinde Türkiye'deki Acer servisinde RAM ve HDD taktırabilir miyim? Taktırabilirsem Ankara'da servisi var mı?
Bende geçenlerde aynı soruyu sordum. Teknik servis sadece istanbulda var. Diğer yerlere götürürseniz garanti gg.

Amazon'dan alınan Acer laptoplar global garantiye girmiyor diye biliyorum ama ram/hdd takarlar diye düşünüyorum.

İstanbul'a nasıl göndereceğim? Ürünün garantisi yok ben taksam ne olur?

Yolladığına değmez tak veya takamıyorsan bilgisayarcıya götür takdır ama PC'nin başından ayrılma.
Hangi modelini aldın hocam merakettim atabilirsen sevinirim.

Bende geçenlerde aynı soruyu sordum. Teknik servis sadece İstanbul'da var. Diğer yerlere götürürseniz garanti gg.

Bende Acer laptop aldım içerisinden çıkan teknik servis listesi var bende RAM taktırmayı düşünüyordum İzmir'de oturuyorum kağıtta 3 tane İzmir'de servis gözüküyor illa İstanbul'a mı göndermek lazım bir RAM için :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…