O Amazon için geçerli değil vergiyi en başta alıyorlar. Sen "Proceed to checkout" desene çok merak ediyorum son sayfada kaça katlanacak o sepetin fiyatı vergi ve kargoyla.
PSU değişmeli, RM750 almaya bak. O PSU bu sistem için çöp. M.2 SSD olarak SX8200 Pro al, daha iyi.
RTX 3070 ile 1080p? Almanın anlamı kalmıyor o zaman. Bir de o RTX 3070'ın fiyat aşırı pahalı, muhtemelen scalper falan.
Kasa olarak XPG Battlecruiser, TD500/H500 bakılabilir.
Ryzen 5 5600x ve B550 Tomahawk alınabilir, O.C'lesen bile geçemez 10600K. Yanına Arctic Duo veya Scythe Fuma 2 al. Bir de Ballistix'in iyi 3600Mhz CL16 ramleri alınabilir veya bütçe yeterse G.skill Neo.
Evet çünkü kutuları büyük, ağırlar. "Proceed to checkout" dedikten sonra o $1900'lık sepet, $3900 olmasın da. Şu anda sepetindeki fiyatın bir anlamı yok çünkü, son sayfada çıkacak vergisi ve kargosu.
O Amazon için geçerli değil vergiyi en başta alıyorlar. Sen "proceed to checkout" desene çok merak ediyorum son sayfada kaça katlanacak o sepetin fiyatı vergi ve kargoyla.
Kargo fiyatı yüksek olmaz o zaman bu kadar. Ama monitör ve kasa gibi boyutu büyük ürünlerden uzak dur Amazon'da. $100'lık kasaya $200 kargo ödedikten sonra ne anladın bu işten.
O Amazon için geçerli değil vergiyi en başta alıyorlar. Sen "Proceed to checkout" desene çok merak ediyorum son sayfada kaça katlanacak o sepetin fiyatı vergi ve kargoyla.