Yagizzw Decapat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2023 #11 John_MacTavish dedi: Gümrükte takılmasının nedeni kutudan veya kendisini büyük bir ürün olmasından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam abim iş yeri şirket diye geçen yere sipariş ettiği için takıldı galiba gümrükte kalmasına yol açacak şeylerde gördüm.
John_MacTavish dedi: Gümrükte takılmasının nedeni kutudan veya kendisini büyük bir ürün olmasından kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Hocam abim iş yeri şirket diye geçen yere sipariş ettiği için takıldı galiba gümrükte kalmasına yol açacak şeylerde gördüm.
J John_MacTavish Decapat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #12 Yagizzw dedi: Hocam abim iş yeri şirket diye geçen yere sipariş ettiği için takıldı galiba gümrükte kalmasına yol açacak şeylerde gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman müşteri hizmetleri ile konuşun, yanlış adres verdiğinizi söyleyin. Onlar da size yardımcı olur.
Yagizzw dedi: Hocam abim iş yeri şirket diye geçen yere sipariş ettiği için takıldı galiba gümrükte kalmasına yol açacak şeylerde gördüm. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman müşteri hizmetleri ile konuşun, yanlış adres verdiğinizi söyleyin. Onlar da size yardımcı olur.