R rubin2727 Decapat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar ben koltuk aldım Hawk. Bugün gelecek diyor ama bugün hala ilerleme olmadı. Bugün gelir mi? Aras Kargo getiriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Arkadaşlar ben koltuk aldım Hawk. Bugün gelecek diyor ama bugün hala ilerleme olmadı. Bugün gelir mi? Aras Kargo getiriyor.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.558 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #2 rubin2727 dedi: Arkadaşlar ben koltuk aldım Hawk. Bugün gelecek diyor ama bugün hala ilerleme olmadı. Bugün gelir mi? Aras Kargo getiriyor. Genişletmek için tıkla... Amazon teslimat konusunda normalde güvenilir fakat Aras kargo işin içine girince her şey belirsiz oluyor. Ben yine de geleceğini düşünüyorum.
rubin2727 dedi: Arkadaşlar ben koltuk aldım Hawk. Bugün gelecek diyor ama bugün hala ilerleme olmadı. Bugün gelir mi? Aras Kargo getiriyor. Genişletmek için tıkla... Amazon teslimat konusunda normalde güvenilir fakat Aras kargo işin içine girince her şey belirsiz oluyor. Ben yine de geleceğini düşünüyorum.
Gyro Zeppeli Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 520 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650Tİ Razer DeathAdder V3 Pro SteelSeries Artics Nova 3 Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu 28 Kasım 2024 #3 Dağıtıma bile çıkmamış. Bugün gelmez.
technope Kilopat Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 3.132 Çözümler 11 28 Kasım 2024 #4 Muhtemelen yarın gelir Aras olduğu için. Fotoğrafta açık adresin gözüküyor kaldır istersen.
EtiCrax Centipat Katılım 18 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #5 Kargonun gelme hızı,yoğunluğa göre değişiyor. Çok yoğunsa en fazla 2 güne,az ise yarına gelir,yani bugün gelme ihtimali düşük.
Kargonun gelme hızı,yoğunluğa göre değişiyor. Çok yoğunsa en fazla 2 güne,az ise yarına gelir,yani bugün gelme ihtimali düşük.
R rubin2727 Decapat Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 375 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #6 technope dedi: Muhtemelen yarın gelir aras olduğu için. Fotoğrafta açık adresin gözüküyor kaldır istersen. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum.
technope dedi: Muhtemelen yarın gelir aras olduğu için. Fotoğrafta açık adresin gözüküyor kaldır istersen. Genişletmek için tıkla... Sağ ol dostum.