Arkadaşlar bir adamla oyun içi eşyalarla takas yapıyoruz, eşyalarıma karşılık adam bana bu siteden Minecraft kodu alacak, adam yabancı ülkede yaşıyor, alıp bana atsa çalışır mı ve sıkıntı çıkar mı?
Arkadaşlar bir adamla oyun içi eşyalarla takas yapıyoruz, eşyalarıma karşılık adam bana bu siteden Minecraft kodu alacak, adam yabancı ülkede yaşıyor, alıp bana atsa çalışır mı ve sıkıntı çıkar mı?
Hocam konuyla alakasız ama bir kere ben böyle dolandırıldım sakın bu trade yapmayın yüzde 99 dolandırılırsınız. SS atsa dahi inanmayın internetteki görseller onlar.
Sebebini tam olarak bilmiyorum ama nedense Technopat'ta hep bir korku var. Örneğin, birkaç gün önce Steam Inventory Helper için yazılmış başlıklara bakıyordum. Bazı başlıklarda: "Bu uygulama dolandırıcı! Kullanmaya başladıktan hemen sonra gmail'ime giriş yapılmaya çalışıldı!!" falan yazmışlar. Sürekli bir güvensizlik var her şeye karşın. 1'e 1 trade başlıklarında daha fazla var bu tarz yorumlar. Güvenli bir ortamda bir şey olmaz yazıyorum, linç yiyorum mesela . Tuhaf gerçekten.