Amazon'dan alınan monitör gümrükte sıkıntı yaratır mı?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Monitör alacaktım Amazon'da 10 bin TL gümrükte sıkıntı yaratır mı?

Kardes 10bine daha iyileri var bence, illede bunu alacaksan yurt dışında degil bu Türkiye'de stok var hatta sag tarafta yarin elinizde yaziyor.

amazon.com.tr gönderiyor ama emin misiniz hocam.

Kardes 10bine daha iyileri var bence, illede bunu alacaksan yurt dışında degil bu Türkiye'de stok var hatta sag tarafta yarin elinizde yaziyor.

Aldığınız eşya 1500 Eur'un üstünde veya kargonuz 30 Eur'un üstündeyse gümrükte takılır.

Hocam 10 bin TL fiyat bandında bana bunu önerdiler.
Emin misiniz başka forumda gümrükte kalmaz dedi ve amazon.com.tr gönderiyor yazıyor.

Yorumlarda türk de var birsürü emin misiniz?

Hocam 10 bin TL fiyat bandında bana bunu önerdiler.
Emin misiniz başka forumda gümrükte kalmaz dedi ve amazon.com.tr gönderiyor yazıyor.
Sonunda Tr var yani evet Tr de satılıyor demektir bu. Zaten satın alım yaparken senden bir kaç bilgi ister gümrük için

Sonunda TR var yani evet TR de satılıyor demektir bu. Zaten satın alım yaparken senden birkaç bilgi ister gümrük için.

Hocam kalır mı yani ona göre.

Amazon.com.tr iste kendi ellerindeki urunleri satiyorlar, Amazon.com.tr en iyisidir e ticarette(bence). Sag tarafta 28 subatta teslim yaziyor. Zaten Amazon'un yabanci sitelerinden alisveris yapmaniz pek mumkun degil, adres Türkiye olunca genelde bu ürün Türkiye'ye gonderilemiyor hatasi veriyor ozellikle elektronik kismin %90i, attiginiz link Türkiye'deki deposundan satis yaptigi bir urune ait.

Hocam kalır mı yani ona göre.

Kardes Amazon yurticinden alisveris yaparken farkli politika uyguluyor. Yurt dışından alisveris yapacak olursan diyor ki bak bu ürün yurt disindan gelecek. TCKN numarani falan gir diyor belgeler adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…