yusuamafyok Decapat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 396 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #1 Nerf alacağım bayağı buyuk. Banka kartından alacağım ıcın bellı bir para yukleyıp alıyorum. Nasıl oluyor? Vergı ıcın fazladan para mı yuklemem lazım? Amazon'da vergı gozukmuyor. Yoksa fıyata dahil mi gumruk vergısı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2023
Nerf alacağım bayağı buyuk. Banka kartından alacağım ıcın bellı bir para yukleyıp alıyorum. Nasıl oluyor? Vergı ıcın fazladan para mı yuklemem lazım? Amazon'da vergı gozukmuyor. Yoksa fıyata dahil mi gumruk vergısı?
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 8 Haziran 2023 #2 yusuamafyok dedi: Nerf alacağım bayağı buyuk. Banka kartından alacağım ıcın bellı bir para yukleyıp alıyorum. Nasıl oluyor? Vergı ıcın fazladan para mı yuklemem lazım? Amazon'da vergı gozukmuyor. Yoksa fıyata dahil mi gumruk vergısı? Genişletmek için tıkla... Fazladan ödemezsin. Ödeme ekranında vergiyi ekleyip ücreti yansıtıyorlar zaten.
yusuamafyok dedi: Nerf alacağım bayağı buyuk. Banka kartından alacağım ıcın bellı bir para yukleyıp alıyorum. Nasıl oluyor? Vergı ıcın fazladan para mı yuklemem lazım? Amazon'da vergı gozukmuyor. Yoksa fıyata dahil mi gumruk vergısı? Genişletmek için tıkla... Fazladan ödemezsin. Ödeme ekranında vergiyi ekleyip ücreti yansıtıyorlar zaten.
Sociologist Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Kasım 2013 Mesajlar 2.798 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #3 Ürün linki iletirseniz incelemek ve cevap vermek daha kolay olacaktır.