Amazon'dan alınan orijinal Samsung şarj aleti sahte olabilir mi?

Nereden acılıyor? Bir de şarj olurken süper hızlı şarj gosterip sonra normale donuyor sonra yine süper hızlı şarj oluyor ve bu bir donguye giriyor.

Ayarlar pil şarj etme ayarlarına girin orada hızlı şarj var o açıksa sorun yoktur bazen telefon fazla ısınırsa kendisi normal şarja alıp sıcaklığı düşünce tekrar hızlı şarja alabiliyor.

Ayarlar pil şarj etme ayarlarına girin orada hızlı şarj var o açıksa sorun yoktur bazen telefon fazla ısınırsa kendisi normal şarja alıp sıcaklığı düşünce tekrar hızlı şarja alabiliyor.
Hocam anlamadınız beni. Telefon sürekli süper şarjdan normal şarja geçiyor ve ekran kocaman ibaresi cıkıyor. Bazende şarj olmayı kesiyor sonra tekrar başlıyor.

Hocam anlamadınız beni. Telefon sürekli süper şarjdan normal şarja geçiyor ve ekran kocaman ibaresi cıkıyor. Bazen de şarj olmayı kesiyor sonra tekrar başlıyor.

Hocam o zaman şarj olmayı duruyorsa adaptör veya kabloda sorun vardır

Hocam anlamadınız beni. Telefon sürekli süper şarjdan normal şarja geçiyor ve ekran kocaman ibaresi cıkıyor. Bazende şarj olmayı kesiyor sonra tekrar başlıyor.
Hocam yanlış adaptörü almış olabilirsiniz 45W Güç Adaptörü (2024) Siyah | Samsung Türkiye iki ürünü karşılaştırdımda resimler farklı geliyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı