Askeladd1 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 https://www.amazon.com.tr/dp/B01ARH...B01ARHBBPS&linkCode=asn&tag=coa_row_g-20&th=1 bu RAM'i almayı düşünüyorum Amazon güvenilir mi herhangi bir kargo parası olur mu yurt dışından kaç günde gelir? Amazon Prime kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2022
https://www.amazon.com.tr/dp/B01ARH...B01ARHBBPS&linkCode=asn&tag=coa_row_g-20&th=1 bu RAM'i almayı düşünüyorum Amazon güvenilir mi herhangi bir kargo parası olur mu yurt dışından kaç günde gelir? Amazon Prime kullanıyorum.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 25 Ağustos 2022 #2 Askeladd1 dedi: https://www.amazon.com.tr/dp/B01ARH...B01ARHBBPS&linkCode=asn&tag=coa_row_g-20&th=1 bu RAM'i almayı düşünüyorum Amazon güvenilir mi herhangi bir kargo parası olur mu yurt dışından kaç günde gelir? Amazon Prime kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o yurt dışından gelmiyor Amazon TR orası. 27TL gözüküyor. Artı -1 Eksi
Askeladd1 dedi: https://www.amazon.com.tr/dp/B01ARH...B01ARHBBPS&linkCode=asn&tag=coa_row_g-20&th=1 bu RAM'i almayı düşünüyorum Amazon güvenilir mi herhangi bir kargo parası olur mu yurt dışından kaç günde gelir? Amazon Prime kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o yurt dışından gelmiyor Amazon TR orası. 27TL gözüküyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.183 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Ağustos 2022 #3 27 TL kargo var. Her şey dahil 587 TL oluyor. 3-4 güne geliyor maksimum. icasilverballers dedi: Hocam o yurt dışından gelmiyor Amazon TR orası. 27TL gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından geliyor. Artı 0 Eksi
27 TL kargo var. Her şey dahil 587 TL oluyor. 3-4 güne geliyor maksimum. icasilverballers dedi: Hocam o yurt dışından gelmiyor Amazon TR orası. 27TL gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yurt dışından geliyor.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Artı 0 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 25 Ağustos 2022 #5 Site Amazon TR. Satıcı Amazon Germany. Tek fark satıcı yurt dışı. Güvenilirlik konusunda şüphen olmasın. Rahatlıkla alabilirsin. Artı 0 Eksi
Site Amazon TR. Satıcı Amazon Germany. Tek fark satıcı yurt dışı. Güvenilirlik konusunda şüphen olmasın. Rahatlıkla alabilirsin.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 25 Ağustos 2022 #6 CillianMurphy dedi: Site Amazon TR. Satıcı Amazon Germany. Tek fark satıcı yurt dışı. Güvenilirlik konusunda şüphen olmasın. Rahatlıkla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Amazon Germany neden TR de satış yapıyor kafam almadı. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Site Amazon TR. Satıcı Amazon Germany. Tek fark satıcı yurt dışı. Güvenilirlik konusunda şüphen olmasın. Rahatlıkla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Amazon Germany neden TR de satış yapıyor kafam almadı.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 25 Ağustos 2022 #7 Satış yapabilir bu normal zaten. Bütün ürünlerde bu mevcut. Ben mesela Cloud II alırken satıcı Amazon Germany'di. Artı 0 Eksi
Satış yapabilir bu normal zaten. Bütün ürünlerde bu mevcut. Ben mesela Cloud II alırken satıcı Amazon Germany'di.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #8 CillianMurphy dedi: Satış yapabilir bu normal zaten. Bütün ürünlerde bu mevcut. Ben mesela Cloud II alırken satıcı Amazon Germany'di. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın. TR de satılan Cloud 2 ler beş para etmez. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: Satış yapabilir bu normal zaten. Bütün ürünlerde bu mevcut. Ben mesela Cloud II alırken satıcı Amazon Germany'di. Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmışsın. TR de satılan Cloud 2 ler beş para etmez.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 25 Ağustos 2022 #9 @Gökay Ünlü Hangi açıdan reyis? Artı 0 Eksi
S Selami_Akpınar Centipat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 10 Çözümler 1 25 Ağustos 2022 #10 icasilverballers dedi: Amazon Germany neden TR de satış yapıyor kafam almadı. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Prime üyesiyim. Amazon.de üzerinden çok alışveriş yaptım (en son aldığım Samsung 970 EVO Plus 1 TB NVMe) gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Satıcı "amazon.de" olarak görünüyor. Artı 0 Eksi
icasilverballers dedi: Amazon Germany neden TR de satış yapıyor kafam almadı. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Prime üyesiyim. Amazon.de üzerinden çok alışveriş yaptım (en son aldığım Samsung 970 EVO Plus 1 TB NVMe) gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Satıcı "amazon.de" olarak görünüyor.