R redu03 Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 87 Çözümler 2 30 Temmuz 2022 #11 Amazon Almanya'dan aldıysanız ürünler gümrükte memurlar tarafından incelenebiliyor. Gayet normal bir durum.
Amazon Almanya'dan aldıysanız ürünler gümrükte memurlar tarafından incelenebiliyor. Gayet normal bir durum.
H Herrteitr Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #12 Bruz dedi: Hocam size tavsiyem, RAM'leri anakartınıza takıp MemTest86 ile güzel bir şekilde taratmanızdır. Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa şahsen iadeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuçları nereye kaydettiğini bulamadım ama 0 hata buldu bütün testlerde sorun yok sanırım.
Bruz dedi: Hocam size tavsiyem, RAM'leri anakartınıza takıp MemTest86 ile güzel bir şekilde taratmanızdır. Herhangi bir sıkıntı çıkmazsa şahsen iadeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sonuçları nereye kaydettiğini bulamadım ama 0 hata buldu bütün testlerde sorun yok sanırım.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.235 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 31 Temmuz 2022 #13 Herrteitr dedi: Hocam sonuçları nereye kaydettiğini bulamadım ama 0 hata buldu bütün testlerde sorun yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Memtest86'nın hata toleransı yok hocam. 0 bulduysa sıkıntı yok. Dilediğiniz gibi kullanın.
Herrteitr dedi: Hocam sonuçları nereye kaydettiğini bulamadım ama 0 hata buldu bütün testlerde sorun yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Memtest86'nın hata toleransı yok hocam. 0 bulduysa sıkıntı yok. Dilediğiniz gibi kullanın.
H Herrteitr Femtopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #14 Herrteitr dedi: Hocam sonuçları nereye kaydettiğini bulamadım ama 0 hata buldu bütün testlerde sorun yok sanırım. Genişletmek için tıkla... MemTest86-Report-20220730-124935 Bu galiba buldum hocam. @Bruz
Herrteitr dedi: Hocam sonuçları nereye kaydettiğini bulamadım ama 0 hata buldu bütün testlerde sorun yok sanırım. Genişletmek için tıkla... MemTest86-Report-20220730-124935 Bu galiba buldum hocam. @Bruz