matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 16 Haziran 2023 #11 Mertyilm dedi: Yolladım mesaj bir kaç gün içinde cevap verir herhalde. Genişletmek için tıkla... Seri numarasını buradan ver bende bakayım bir.
Mertyilm dedi: Yolladım mesaj bir kaç gün içinde cevap verir herhalde. Genişletmek için tıkla... Seri numarasını buradan ver bende bakayım bir.
Mertyilm Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 297 Çözümler 5 17 Haziran 2023 #12 matadoria dedi: Seri numarasını buradan ver bende bakayım bir. Genişletmek için tıkla... PM2113H09316758
matadoria dedi: Seri numarasını buradan ver bende bakayım bir. Genişletmek için tıkla... PM2113H09316758
matadoria Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 2.016 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hatay :) Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electrical Automation Profil Kapağı 1525868904 17 Haziran 2023 #13 Maalesef dostum, satıcının cevabını bekleyeceğiz.
bcap Hectopat Katılım 18 Mart 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #14 Mertyilm dedi: 2022 Ağustos ayında Razer DeathAdder Essential mouse almıştım. Kronik sorunu olan scroll tuşu bozuldu. Ürün şu an Amazon üzerinde satışta da değil. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Acaba garantiye yollayabildin mi? Satıcı ne cevap verdi? Benim de razer mouse u garantiye yollamam gerek. 1 yıl olmuş hortlattım pardon.
Mertyilm dedi: 2022 Ağustos ayında Razer DeathAdder Essential mouse almıştım. Kronik sorunu olan scroll tuşu bozuldu. Ürün şu an Amazon üzerinde satışta da değil. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Acaba garantiye yollayabildin mi? Satıcı ne cevap verdi? Benim de razer mouse u garantiye yollamam gerek. 1 yıl olmuş hortlattım pardon.
Mertyilm Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 297 Çözümler 5 15 Temmuz 2024 #15 bcap dedi: Merhaba. Acaba garantiye yollayabildin mi? Satıcı ne cevap verdi? Benim de razer mouse u garantiye yollamam gerek. 1 yıl olmuş hortlattım pardon. Genişletmek için tıkla... Hocam yolladım garantiye ve switch temizliği yapıldı mouseye sorun düzeldi ve sattım mouseyi.
bcap dedi: Merhaba. Acaba garantiye yollayabildin mi? Satıcı ne cevap verdi? Benim de razer mouse u garantiye yollamam gerek. 1 yıl olmuş hortlattım pardon. Genişletmek için tıkla... Hocam yolladım garantiye ve switch temizliği yapıldı mouseye sorun düzeldi ve sattım mouseyi.