Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.589 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #11 Bekaykzgl dedi: Evet kurdum. Genişletmek için tıkla... Tamam garantisi bugün başlamış kurduğunuz için. İade değil sıfır cihaz
Bekaykzgl dedi: Evet kurdum. Genişletmek için tıkla... Tamam garantisi bugün başlamış kurduğunuz için. İade değil sıfır cihaz
B Bekaykzgl Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #12 Iorweth25 dedi: Tamam garantisi bugün başlamış kurduğunuz için. İade değil sıfır cihaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi internetten bir kod buldum cihazın kullanilmaya başladiği tarihi gösteriyor diye böyle gözüküyor.
Iorweth25 dedi: Tamam garantisi bugün başlamış kurduğunuz için. İade değil sıfır cihaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi internetten bir kod buldum cihazın kullanilmaya başladiği tarihi gösteriyor diye böyle gözüküyor.
5 584621 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 996 Çözümler 7 16 Kasım 2023 #13 Ezio21 dedi: Ya aslında her birinde sorun çıkabiliyor. Ama bana göre en çok Amazon'da oluyor sorun diğerlerine nazaran bir tık daha fazla. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle Ryzen 5 5600 aldım 3500 TL di 4600 TL yaptılar iptal oldu yarım saat sonra aynı fiyatdan gelde sinir olma
Ezio21 dedi: Ya aslında her birinde sorun çıkabiliyor. Ama bana göre en çok Amazon'da oluyor sorun diğerlerine nazaran bir tık daha fazla. Genişletmek için tıkla... Gerçekten öyle Ryzen 5 5600 aldım 3500 TL di 4600 TL yaptılar iptal oldu yarım saat sonra aynı fiyatdan gelde sinir olma
Ezio21 Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 1.725 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diş hekimi 16 Kasım 2023 #14 584621 dedi: Gerçekten öyle Ryzen 5 5600 aldım 3500 TL di 4600 TL yaptılar iptal oldu yarım saat sonra aynı fiyatdan gelde sinir olma Genişletmek için tıkla... Sırf bu durumlar yüzünden Bugün bu firmaların hepsine rekabet kurumundan dolayı inceleme başlatıldı hocam. 584621 dedi: Gerçekten öyle Ryzen 5 5600 aldım 3500 TL di 4600 TL yaptılar iptal oldu yarım saat sonra aynı fiyatdan gelde sinir olma Genişletmek için tıkla... SON DAKİKA | Amazon Türkiye, Trendyol ve Hepsiburada hakkında soruÅturma! Rekabet Kurumu duyurdu Son dakika haberi: Rekabet Kurumu; Amazon Türkiye, Trendyol ve Hepsiburada hakkında soruşturma açtı. Yapılan açıklamada "Bulgular ciddi ve yeterli bulunarak ilgili şirketler hakkında soruşturma açılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi. www.mynet.com
584621 dedi: Gerçekten öyle Ryzen 5 5600 aldım 3500 TL di 4600 TL yaptılar iptal oldu yarım saat sonra aynı fiyatdan gelde sinir olma Genişletmek için tıkla... Sırf bu durumlar yüzünden Bugün bu firmaların hepsine rekabet kurumundan dolayı inceleme başlatıldı hocam. 584621 dedi: Gerçekten öyle Ryzen 5 5600 aldım 3500 TL di 4600 TL yaptılar iptal oldu yarım saat sonra aynı fiyatdan gelde sinir olma Genişletmek için tıkla... SON DAKİKA | Amazon Türkiye, Trendyol ve Hepsiburada hakkında soruÅturma! Rekabet Kurumu duyurdu Son dakika haberi: Rekabet Kurumu; Amazon Türkiye, Trendyol ve Hepsiburada hakkında soruşturma açtı. Yapılan açıklamada "Bulgular ciddi ve yeterli bulunarak ilgili şirketler hakkında soruşturma açılmasına karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi. www.mynet.com